Ferguson nudi dvojicu igrača plus 12 miliona za Bejnsa

Menadžer Mančester junajteda za sjajnog levog beka nudi i pozajmice Đi Sung Parka i jednog od dvojice blizanaca Da Silva

  • 0

Menadžer Mančester junajteda ne odustaje od fenomenalnog levog beka Evertona Lejtona Bejnsa. Iako su iz kluba iz Liverpula slali poruke da Bejns nije na prodaju, posle nove ponude Junajteda, moraće dobro da razmisle. Ferguson je spreman da za Bejnsa ponudi dvojicu fudbalera plus 12 miliona evra!

Bejns je na radaru Fergusona već više od godinu dana, ali su njegove ranije ponude bile glatko odbijane, delom i zbog toga što su se za Bejnsa interesovali Barselona, Bajern, Arsenal, Liverpul... Sada je Ferguson spreman da u priču uključi i dvojicu svojih fudbalera, koji bi otišli u Everton. Ipak, nije reč o klasičnoj trampi već bi u pitanju bila pozajmica. Naime, Ferguson je spreman da Evertonu pozajmi Đi Sung Parka i jednog od dvojice blizanaca Da Silva, Fabija ili Rafaela.

Bejns bi bio idealna zamena za Patrisa Evru, koji već duže vreme nije u formi koja ga je zacementirala u startnu postavu "crvenih đavola"...

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA