SRBIN DO KOSKE: Evo šta je najveća svetinja za Marka Arnautovića! (FOTO)

Marko Arnautović ništa ne voli kao božićni ručak

  • 20

Meč Srbija - Austrija pokazao je koliko je Marko Arnautović privržen korenima iako je odlučio da igra za zemlju u kojoj je rođen. Austrijanci nemaju ništa protiv toga, a on i na društvenim mrežama često pokazuje gde mu je srce, naročito u vreme praznika.

Za svaki Božić, Arnautović objavljuje fotografije lomljenja česnice, badnjaka i detalje druženja sa najbližima. Uvek na to sa oduševljenjem reaguju sunarodnici, Austrijanci i fanovi Stouka, za koji igra u Engleskoj.

>>>Austrijski novinari su se zbog ovoga šokirali na Marakani! (FOTO)

>>>Evo šta je uradio Arnautović pre nego što mu je Stojković prišao da ga smiri! (VIDEO)

>>>POZOVI DUŠANA ZA GOL! Tadić je zaslužan za sve naše pogotke!

Po svemu sudeći, kontroverze koje ga prate samo su deo medijske pompe - govorilo se i da je "luđi" od Zlatana Ibrahimovića, dok na Instagramu dominiraju fotografije supruge, ćerkica i članova najuže porodice.  Takođe, u Stouku se najviše druži sa Bojanom Krkićem, još jednim našim nesuđenim reprezentativcem.

 

 

  Merry Christmas To Everyone From TeamArna #god #bless #santa #claus   A photo posted by Marko Arnautovic (@arnautovic_10) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • legolas

    10. oktobar 2016 | 11:58

    sve najbolje za Marka i Bojana. Njima samo mogu da zvizde pojedine ljige bez nacionalnog identiteta iz Beograda,a ostatak Srbije im se klanja zato sto su ponos Srbije ma gde da zive.Pozdrav braco.

  • misirac

    10. oktobar 2016 | 14:57

    Živ bio bratiću! Sudbina nas nekad odvede daleko od svog ognjišta i dedovine ali nikad ne zaboravimo ko smo i odakle potičemo!

  • Dejan Kovinic

    10. oktobar 2016 | 22:33

    Zakljucak je da je decko u svakom pogledu Faca ! Parodicno, duhovno, nacionalno I profesionalno, znaci ako nemate reci respekta......nista sem toga ne treba komentarisati !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA