U GARAŽI MARKA ARNAUTOVIĆA: Pokazao je Bentli, Mečku i BMV, a onda je dao pun gas u Ferariju (VIDEO)

Reprezentativac Austrije veliki je ljubitelj moćnih mašina

  • 21
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Marko Arnautović je na stadionu Crvene zvezde dočekan izuzetno prijateljski, iako je protiv Srbije igrao u dresu Austrije. Ipak, to što se krstio pre utakmice, a zatim i poklonio himni ''Bože pravde'', već je kupilo srpske navijače.

>>> Evo šta je uradio Arnautović pre nego što mu je Stojković prišao da ga smiri! (VIDEO)

Na kraju meča dobio je i velike ovacije, pa i skandiranje ''Marko, Srbine'', na šta je on uzvratio aplauzima ka zapadnoj tribini Marakane, odakle su povici i dopirali.

I posle meča je Arnautović dao sjajnu izjavu, čak mu se otela i jedna psovka na srpskom, pa je mnogim ljubiteljima sporta postao još simpatičniji zbog iskrenosti i emocija.

Čim pogledate njegov profil na Instagramu, možete da primetite da je pravi porodičan čovek i pravoslavac, koji poštuje tradiciju svog oca, koji je Srbin.

>>> SRBIN DO KOSKE: Evo šta je najveća svetinja za Marka Arnautovića! (FOTO)

Takođe, može se videti i da je veliki ljubitelj automobila, a u svojoj garaži ima bogat izbor. Bentli, Mercedes, BMV, Ferari. Moćne i brze mašine, koje donekle i pokazuju njegov stil igre - brzina, snaga, preciznost i moć.

Maksimalna brzina Mercedes AMG C63 je 300 km/h, a do 100 km/h razvija za 4,1 sekund, Bentli Kontinental GT maksimalno razvija 320 km/h, a ubedljivo najbrži je Ferari F12 Berlineta, čija je maksimalna brzina više od 340 km/h, dok za 100 km/h razvije za svega 3,1 sekund.

>>> Samo da vas podsetimo da je Arnautović hteo da igra za Srbiju

Upravo sa Ferarijem je objavio i video, gde se može videti i da voli brzu vožnju, pa je na autoputu počeo da pretiče redom, a neki su mu se i sami sklanjali s puta kada su ga videli u retrovizoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    10. oktobar 2016 | 17:09

    Ako je zaradio svaka cast.

  • ww

    10. oktobar 2016 | 18:26

    Pa sta, Istog takvog golfa 4 ja imam, samo sto je sive boje

  • VladimirR

    10. oktobar 2016 | 20:44

    Hvala Arnautoviću što one brilijantne prodore ka našem golu nije finiširao kako priliči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA