Konor Mekgregor nokautiran i slomljen mu je nos: Otkazuje se spektakularna borba za titulu?

Pitanje je da li će Irac biti u mogućnosti da napadne drugu UFC titulu da li će biti spreman za borbu sa Edijem Alvarezom

  • 2

Prema poslednjim informacijama iz MMA sveta, Konor Mekgregor je doživeo nokaut na treningu i tom prilikom mu je navodno polomljen nos. Ova povreda mogla bi da poremeti i održavanje UFC 205, velikog spektakla zakazanog za 12. novembar u Njujorku.

Glavna borba trebalo je da bude duel Edija Alvareza i Konora Mekgregora, za titulu u lakoj kategoriji. Ovo je Ircu bila prilika da bude prvi UFC borac koji bi istovremeno bio vlasnik dva šampionska pojasa.

Veliki novac je igri i eventualno otkazivanje moglo bi Mekgregora da uvede u problem, jer bi osim gubitka mogućnosti da osvoji drugu titulu, mogao da izgubi i novac.

Informacija se brzo proširila putem društvenih mreža, a isti profil je prvi javio da je dogovorena borba između Alvareza i Mekgregora pre nekoliko nedelja.

Ipak, mnogi su još uvek sumnjičavi povodom ove informacije, i pretpostavljaju da bi ovo moglo namerno da se pusti u etar, kako bi se više pričalo o duelu i kako bi interesovanje bilo veće, a samim tim i zarada na plaćanju za gledanje borbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    11. oktobar 2016 | 09:46

    Koji bre mcgregor da se vrati vreme 5godina samo videli bi da ne kosta nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA