Radonjić odgovorio kakvo pojačanje želi i zašto Rakićević još nije debitovao!

Trener crveno-belih ističe da želi igrača koji može da da pravi doprinos timu

  • 0
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, gostovao je na televiziji Arena Sport u košarkaškoj emisiji ''U obruču''. Tom prilikom on je govorio o pripremnom periodu, dobrom startu sezone u ABA ligi, kao i o eventualnom pojačanju. Nije mu bilo svejedno, jer stalno dobija to pitanje, ali je ipak odgovorio kakvog igrača želi.

- Svakog dana se postavlja to pitanje. Pokušavamo da nađemo rešenja koja će biti kvalitetna za tim, ali u okviru naših mogućnosti. Situacija je promenjena u ekonomskim parametrima, zbog novog formata Evrolige i mi smo tražili rešenja u odnosu na novonastalu situaciju. Tražićemo igrača koji može da da doprinos timu i da bude deo ovog tima na kvalitetan način - rekao je Radonjić.

>>> Zvezda nikada ovakve cene nije stavila za jedan meč Evrolige!

- Ne treba po svaku cenu dovoditi igrače, iako ćemo igrati protiv ekipa ogromnog kvaliteta. Situacija je takva da ćemo pokušati da ne reagujući ishitreno dođemo do pravog rešenja. Imamo 30 kola u Evroligi, nemamo opterećenje ulaska u Top 16, jer smo već u 16, a odnos između nas i tih klubova nije takav da možemo da budemo sigurni da ćemo to moći da prevaziđemo bez nekih određenih dešavanja.

- Cilj se zna, kontinuitet rezultata u ABA ligi i domaćem prvenstvu, a videćemo i kako ćemo izgledati u Evroligi - rekao je Radonji objasnio je Radonjić.

Radonjić se osvrnuo i na dolazak Petra Rakićevića, za koga je odgovorio što još uvek nije debitovao.

- On dugo nije igrao i počeo je sa treninzima da nadoknadi propušteno i da se na pravi način priključi ekipi. Nadam se da će to ići brzo, pa ćemo na osnovu toga donositi zaključke - istakao je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA