≫ 

Zvezda se zahvalila Partizanu i poručila: Dosta je bilo nelegalnih isplata!

Zvezda odgovorila Partizanu, i dalje je Rakićević tema!

  • 42

Bura oko prelaska košarkaša Petra Rakićevića iz Metalca u Crvenu zvezdu se ne stišava, klub sa Malog Kalemegdana se oglasio saopštenjem posle reakcije Partizana.

>>> PARTIZANOVA ISTINA: Crno-beli objasnili kako ih je Rakićević prevario i izabrao Zvezdu! (FOTO)

Crno-beli revoltirani su zbog toga što Petar Rakićević nije održao obećanje posle poodmaklih pregovora, jer je Crvena zvezda u međuvremenu ubedila talentovanog igrača da se predomisli. Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

KK Crvena zvezda mts izražava zadovoljstvo što je istina u slučaju Petra Rakićevića konačno izašla na videlo, iako se zvaničnim saopštenjem po tom pitanju nismo oglašavali, već neko drugi, nevešto pokušavajući da prikrije propuste, i loš rad svoje administracije.

Činjenica da je Petar Rakićević uredno registrovan u Košarkaškom Savezu Srbije kao igrač Crvene zvezde mts, i da je već licenciran, kao i da ima pravo nastupa u utakmicama ABA i Evrolige, govori ko je u ovom slučaju radio u skladu sa zakonom i propisima naših košarkaških institucija, i na prvom mestu u dogovoru sa KK "Metalac" iz Valjeva, a ko nije.

Nadamo se da će ovakav rasplet, pomoći da se konačno prekine sa višegodišnjom praksom pojedinaca u srpskoj košarci, gde se do igrača stizalo: tajnim pregovorima sa igračima mimo znanja njihovih matičnih klubova, dopisivanjem sumnjivih papira i nelegalnim isplatama. Nadamo se da će i ovaj slučaj otvoriti put praksi koja je zastupljena svuda u svetu, da se za željenog igrača iz drugog kluba - plaća obeštećenje", saopštili su iz Zvezde.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XxX

    11. oktobar 2016 | 14:57

    Coki atentatoru i otimacu novca sa Kosova reci to Terzi iz FKCZ koji pored blokiranog racuna isplacuje plate i premije vec godinama.

  • ☆☆☆

    11. oktobar 2016 | 14:39

    Upravo ono što sam govorio.Partizan se tako izblamirao.Javno prikazali nelegalne radnje i traže neku "pravdu".Hahah samo nam učinili uslugu.Pare koje daju na ruke,dobijaju negde sa strane,nešto što se ne evidentira,što ne prolazi kroz papirologiju...I tako je godinama.Keš unapred na ruke je zabranjen a pogotovo blanko ugovori u sred sezone i sl.

  • Hruščov Veličanstveni

    11. oktobar 2016 | 15:55

    Postoji nešto kod nas Srba što vi gazite, a to je data reč. Nije svakom đon obraz... Otišao je Dule a Čović i društvo ne posustaju da pokazuju siledžijstvo. U ovoj situaciji žao mi je mladog čoveka koji je već propao kao igrač čim je pristao da se sa njim potkusurivaju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA