≫ 

NOVA PRAVILA EVROLIGE: Evo šta će biti STROGO ZABRANJENO na mečevima Zvezde!

Evroligine mere rigorozne

  • 2

Nova Evroliga, nova pravila. Iz borda najjačeg košarkaškog takmičenja Starog kontinenta,na adresu klubova stiglo je pismo u kom su navedene nove restrikcije koje se tiču rada medija.

Tako je i u Crvenu zvezdu stiglo pismo koje će se odraziti na multimedijalno izveštavanje sa utakmica crveno-belih, koje je u velikoj meri zabranjeno. Naravno, to se tiče i publike koja nema priliku da bude na licu mesta, pošto će biti uskraćena za detalje koji se ne mogu videti samo u televizijskom prenosu.

>>>POČINJE NOVA ERA EVROLIGE: Sve što bi trebalo da znate o košarkaškom super takmičenju!

>>>Iznenadiće vas broj Srba u Evroligi, Zvezda je po nečemu ove godine jedinstvena!

>>>ODGOVOR PARTIZANU: Zvezda objavila 4 dokumenta kojim je dovela Rakićevića! (FOTO)

- Suština pisma je da, nije dozvoljeno bukvalno ništa snimati počev od, 30 minuta pre utakmice, pa do samog kraja. Jedina mesta na kojima ćete biti u mogućnosti da snimate su: Miks zona, Press konferencija i svlačionica nakon utakmice. Sve ostalo je u vlasništvu kupca TV prava, a to je Sportklub. U pismu se takođe navodi, da će svako ko bude uhvaćen bilo fizički, preko kamera, ili putem materijala koji je postavio na svoj portal, TV ili novinu, biti sankcionisan oduzmanjem akreditacije za celu sezonu - navodi se iz kluba.

Evroliga je pravila usaglasila sa kompanijom IMG, koja sama donosi odluku u slučaju prekršaja, pa se klubovi prilikom toga praktično ni oko čega ne pitaju. Takođe, od ove sezone, neće biti dozvoljeno nikakve stajanje u prostoru namenjenom za novinare koji je takođe značajno izmenjen, pošto je Zvezda izdala rekordan broj kvalifikacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    12. oktobar 2016 | 16:55

    Kako ce se ovo odraziti na snimanje meceva telefonom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA