≫ 

PROSTAK: Kirjos prešao sve granice svađom sa sudijom i navijačima, a onda je usledio ponižavajući servis! (VIDEO)

Bahati teniser pokazao da je ipak nepopravljiv

  • 8

Australijski teniser Nik Kirjos još jednom je prešao sve granice prostačkim ponašanjem, ovaj put na turniru u Šangaju protiv Miše Zvereva.

Zverev je pobedio sa 6:3, 6:1 za samo 49 minuta, pošto je Kirjosa mrzelo da igra. Mlako je servirao, kratio razmene, propuštao lopticu, zbog čega je publika reagovala zvižducima. Prethodno je rekao da mu je dosadno i da je umoran posle pobede nad Semom Kverijem, a reagovao je i sudija dok je igrao protiv Zvereva.

- Nik, ne možeš da igraš ovako. Ovo nije profesionalno, a ti si na profesionalnom turniru - rekao je sudija i dodatno iziritirao Kirjosa. Čak mu je i jedan navijač dobacio da bi trebalo da poštuje igru.

>>>ČUVAJ GLAVU! Novakov nenamerni "napad" na sudiju (VIDEO)

>>>SENZACIJA: Viktor prvi put u karijeri pobedio Nadala!

>>>EMOTIVNA ČESTITKA: Viktor srušio Nadala, pa ispao najveći kralj! (FOTO)

- Hoćeš da igraš? Sedi dole, umukni i gledaj!

Usledila je i konferencija za štampu, na kojoj je Kirjos bio bahat u istoj meri.

- Ne mogu da razumem publiku. Oni ne znaju kroz šta prolazim, ne razumeju me. Ne dugujem im ništa, sve ovo je moj izbor. Ako ti se ne sviđa, nemoj da gledaš, ja te nisam zvao da me gledaš. Ako si dobar da savetuješ, što nisi dobar kao ja? Što nisi na Turu? Zna se da sam nepredvidiv, tvoj je izbor da li ćeš doći na moj meč, nije da neću spavati mirno ako me kritikuješ - rekao je nepopravljivi Australijanac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA