Drama: Fudbaler Pari Sen Žermena spasio život protivničkom igraču! (VIDEO)

Svi su još bili pod utiskom šanse koju su propustili fudbaleri Malija, a nisu primetili da je upravo tada krenula borba za život Muse Dumbije. Srećom, Serž Orije je bio tu.

  • 1

O Seržu Orijeu smo pisali nedavno u negativnom kontekstu, jer je, slaveći gol protiv Malija u afričkim kvalifikacijama za Mondijal, pokretom ruke simulirao rezanje vrata. I to mu nije prvi ispad. Zbog napada na policajca mogao bi i na robiju, ali Orije je upravo na meču sa Malijem uradio nešto zbog čega će mnogi promeniti mišljenje o "lošem dečku" Pari Sen Žermena:

Spasio je život protivničkom igraču! 

Dramatičan trenutak dogodio se kada je napadač Malija Musa Dumbija, posle duela u vazduhu sa defanzivcem "slonova", nepomičan ostao da leži na travi. I dok su svi još bili pod utiskom izgledne šanse gostiju, nisu primetili da je Dumbiji život ugrožen. Srećom, tu je bio Urije. Fudbaler PSŽ-a je prišao onesvešćenom rivalu koji se gušio usled upalog jezika, izvadio mu ga je, i tako mu spasio život.

- Dumbija je pao i progutao je svoj jezik, a Serž je bio prvi koju mu je pomogao - rekao je selektor Malija Fuseni Dijavara.

- Orije je, uz pomoć još jednog igrača Malija, brzo prevrnuo Dumbiju i izvadio mu jezik, jer je ovaj bio životno ugrožen. O tome niko nije pričao, a on je pomogao fudbaleru Malija na terenu.

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA