≫ 

Voliš fudbal i marketing? Onda imaš 6 razloga da ne propustiš ovaj događaj

Postoji odličan način kako da od stručnjaka sa iskustvom čujete informacije o fudbalskim trendovima budućnosti

  • 0

Volite sport, pogotovo fudbal, a isto tako i marketing?

Postoji odličan način kako da od stručnjaka sa iskustvom čujete informacije o fudbalskim trendovima budućnosti. Na Football Festu će biti održana najveća konferencija posvećena toj oblasti, podeljena na 11 različitih fudbalskih tema.

Konkretno, konferencija se održava 27. i 28. oktobra na Velesajmu u Zagrebu.

PRIKUPLJANJE ZNANJA I INFORMACIJA

Najvažniji razlog za učešće je prikupljanje najnovijih znanja i informacija koje će vam koristiti u svim segmentima dalje karijere, bilo da ste student, zaposleni u fudbalskoj industriji ili član fudbalske porodice. Predavanja, radionice i paneli obrađivaće se kroz konkretne primere iz prakse kako bi svi učesnici prikupljena znanja mogli da primene po konferenciji.

OZBILJNE "FACE" IZ FUDBALSKE INDUSTRIJE

Oskar Ugaz (bivši direktor Digitalnih strategija Real Madrida), Diego Valdes (Sports Business Institute Barselona), Patrick Gaser (UEFA Football and Social Responsibility Manager), Dario Šimić (preduzetnik Hrvatska udruga "Nogometni sindikat"), Miroslav Ćiro Blažević (trener i motivacioni govornik) samo su neki od uglednih imena koji će svoje znanje i stručnost preneti učesnicima.

Printskrin: footballfest.eu Printskrin: footballfest.eu

RAZNOVRSNOST FUDBALSKIH TEMA

Jedanaest fudbalskih tema kroz dva dana: trendovi budućnosti, sponzorstva, komunikacija s medijima, navijačima i ostalim interesnim grupama, šta raditi nakon karijere ili, ipak, da znate sve o fudbalskom turizmu.

NETWORKING/STVARANJE KONTAKTA

Očekuje se više od 400 učesnika iz svih sektora fudbalske industrije: igrači, treneri, zaposleni u klubovima, menadžeri, direktori, profesionalci iz sporta, studenti menadžmenta, marketinga, komunikacija i drugih polja.

PRISTUP SAJMU

Svi učesnici konferencije imaju besplatni ulaz na sajam Football Festa. Sajam se sastoji od 3.500 metara kvadratnih izložbenog prostora na kom će fudbalski klubovi, savezi i kompanije iz svih država srednje i jugoistočne Evrope predstaviti svoje proizvode, usluge i ideje. Idealna prilika za sklapanje novih poslova, poznanstava, upoznavanje konkurencije i povezivanje s tržištem.

>>> Najveći fudbalski događaj u regionu je pred nama - Football Fest!

DODATNI SADRŽAJ

U pauzi između predavanja, ali i na preostala dva dana najvećeg fudbalskog događaja u ovom delu Evrope imaćete priliku da isprobate VR futsal, ispratite turnire u futsalu, takmičenje u freestyleu, ili da se sami oprobate u stonom fudbalu, fudbaleru biljaru, fudbalu u kavezu i mnogim drugim aktivnostima.

Konferencija Football festa organizovana je za sve one kojima je u interesu edukacija. Ako ste među njima, možete se prijaviti klikom >>> OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA