Radonjić: Bili smo na zicer od pobede

I pored tima kakav imamo, svi dolaze kod nas sa zebnjom. Dokle sam ja trener, kod mene će uvek postojati vera u pobedu. Druge opcije nema - zaključio je crnogorski trener

  • 21

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je ekipa bila na zicer od iznenađenja i pobede nad Darušafakom u Evroligi.

>>> Zvezda izgubila dobijen meč u Evroligi! Crveno – beli ispustili 16 poena prednosti! (FOTO)

Crveno-beli su u Beogradu poraženi od Darušafake 73:70, u meču u kojem su prokockali vođstvo od 16 poena na početku treće deonice.

- Meč smo dobro otvorili, bili pametni, držali kontrolu, do poluvremena imali ono što niko nije predpostavio. Očekivali smo da će Darušafaka odgovoriti, što se i desilo, ali bili smo na bacanjima ili na ziceru od iznenađenja - rekao je Radonjić posle meča i prisetio se promašenog zicera kapitena Luke Mitrovića u ključnom momentu.

On je dodao da bi bilo zasluženo i Crvena zvezda dobila, istakavši da mu je žao što njegovi košarkaši nisu nagrađani za odličnu partiju.

- I pre MZT-a smo pričali o pojačanjima, bilo je sumnji oko tima i šta nam je potrebno. Momci su dali sve od sebe, igrali smo protiv tima koji mnogo vredi. Biće još mnogo utakmica za pobede i poraze, u principu je Darušafaka iskoristila . Nema vremena da se pati, žao mi je što nismo savladali velikog protivnika, a pobedićemo nekog drugog".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema njegovim rečima, uprkos tome što crveno-beli nisu kompletirali ekipu, imaju veliki respekt evropskih velikana.

(Telegraf.rs).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srele

    14. oktobar 2016 | 00:34

    E bedo navijacka 5000 gledalaca..pa zbog vas treba ponovo osnovati kup lilijane ronketi

  • Keza

    14. oktobar 2016 | 08:16

    Mali panterciciiiiiiii

  • ...i td

    14. oktobar 2016 | 07:58

    Daj ostavku,jer nije ti prvi put da "cuvas"igrace na klupi,a da Zvezda izgubi utakmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA