≫ 

Sin Dragan otkrio koga je uvredio sa Zvezdine klupe, a nije Radonjić!

Poznati glumac istakao da je samo ironično aplaudirao i Zvezdinom treneru rekao ''bravo, majstore'', posle čega je krenula rasprava sa Radonjićevim pomoćnikom

  • 69
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pred sam kraj Zvezdine utakmice protiv Darušafake, u Pioniru je došlo do incidenta, kada je poznati glumac Nenad Okanović, poznat po ulozi Sina Dragana u seriji ''Selo gori, a baba se češlja'', krenuo ka Zvezdinoj klupi i ušao u verbalnu raspravu sa članovima stručnog štaba crveno-belih.

Prvobitna informacija je bila da je Okanović nasrnuo na Dejana Radonjića i da je njega izvređao, mređutim, Okanović u izjavi za Telegraf kaže da su ružne reči razmenjene sa kondicionim trenerom Zvezde, Draganom Gačevićem.

Šta se to desilo u Pioniru pred kraj utakmice kada ste ušli u sukob sa Dejanom Radonjićem?

- Nisam vređao Radonjića, to je prvo što moram da kažem. Trideset sekundi pre kraja sam se iznervirao i krenuo sam da se spuštam dole, jer sam krenuo kući. Onda sam video da je uveo Kuzmića i zbog toga sam mu ironično aplaudirao i rekao ''bravo, majstore''. Da sam ga hvalio, nisam, ali ako je to vređanje, u redu. Ponele su me navijačke emocije, a mislim da kao navijač imam pravo da tako nešto kažem.

Foto: Promo Nenad Okanović iz jedne od uloga; Foto: Promo

Sa kim ste onda razmenili ružne reči?

- Radonjić se nije okrenuo i nije reagovao na moj povik, ali jeste njegov pomoćnik Gačević. Onda je krenuo da izgovara neke ružne reči, počelo je verbalno prepucavanje i na tome se završilo. Posle toga više nismo imali kontakte.

Nastavićete da dolazite na utakmice posle svega?

- Naravno. Uvek sam uz Zvezdu. Emocije su me ponele zbog loše igre u završnici, volim Zvezdu pa sam tako reagovao na kraju, ali moram da kažem da se nadam da ćemo u budućnosti i dalje da pobeđujemo. Ne može da se zaboravi TOP 8 prošle godine i Radonjić za to ima poštovanje - zaključio je Okanović za Telegraf.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keza

    14. oktobar 2016 | 11:15

    Hahaha mutirani, koji si bre ti navijac???? 30 sekundi pre kraja krenuo kuci, hahaha navijac.....e u tome je razlika ,NISMO ISTI

  • Svi Na Sever

    14. oktobar 2016 | 11:19

    eminentni glumci kalinic maca i okanovic nosioci gradCkog duha! sa sekundarcima je uvek cirkus kolorado

  • Cbb

    14. oktobar 2016 | 12:20

    Klasican navijac panteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA