Brat mu igra sa Mesijem i Nejmarom, a on radi kao domar!

Aitor Buksets brine o instalacijama u futsal trening kampu Katalonaca

  • 2

Aitor Buskets, brat igrača Barselone Serhia Busketsa, takođe je deo sistema katalonskog giganta, ali, za razliku od slavnog veznog fudbalera, njegov doprinos Barsi je "malo" drugačiji.

On, naime, radi kao domar u sportskom kompleksu Barse "Ciutat Esportivi", zadužen je za futsal ekipu katalonskog kluba, na posao stiže u 7:30 sati, a radno vreme mu se, u najboljem slučaju, završava u 17 sati, prenose španski mediji.

Njegov posao je, između ostalog, da brine o instalacijama sportskog kompleksa.

Naravno da je uz pomoć brata dobio ovaj posao, ali Aitor nije neko ko bi, samo zato što mu je brat poznat i uticajan, tražio bolje radno mesto. Svojevremeno je i odbio bolje plaćen posao, samo zato što je brat čuvenog fudbaera i odbacio mogućnost da se "šlepa" uz bogatog brata i slavno prezime.

Otac braće Buskets je takođe veoma dobro poznato fudbalsko ime u Barseloni. Reč je o dugogodišnjem čuvaru mreže Barselone u vreme kad je ekipu vodio pokojni Holanđanin Johan Krojf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja luka-hamburg

    14. oktobar 2016 | 18:44

    Svako radi sta voli i najbolje zna.to radno mjesto i nije lose.u klubu si postovan.po ramenu te tapsaju i najvece zvijezde.

  • Dadbbvwvsevveve

    14. oktobar 2016 | 18:56

    MESI Car 10

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA