≫ 

Selektor mladih fudbalera: Hteo sam Norvešku, ali neće biti lako!

Srbija je u prvom meču 7. novembra domaćin, verovatno na stadionu Partizana ili Čukaričkog, dok je revanš u Norveškoj osam dana kasnije.

  • 2

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić rekao je danas da zadovoljan što mu se ispunila želja da dobije Norvešku u baražu za Evropsko prvenstvo, ali pozvao na oprez i ozbiljan pristup protiv rivala iz Skandinavije.

- Ne bih voleo da se to protumači na način da je sve gotovo, naprotiv. Pred nama je ozbiljan i težak zadatak i moramo da mu pristupimo maksimalno odgovorno kako bismo ostvarili cilj, a to je plasman na Evropsko prvenstvo.

- Naravno, bolje za rivala da imamo Norvešku nego Španiju, ali činjenica je da ćemo revanš igrati na veštačkoj travi, što je za nas neoubičajeno - rekao je Sivić za sajt FSS.

Foto: fss.rs Foto: fss.rs

Sivić je dodao da upravo takvi uslovi i teren u Norveškoj predstavljaju dodatnu meru opreza.

- Od ovog trenutka počele su pripreme za dvomeč sa Norveškom i bićemo maksimalano posvećeni kako bismo ostvarili ono što po kvalitetu zaslužujemo, plasman među najbolje mlade selekcije u Evropi", poručio je Sivić.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    15. oktobar 2016 | 11:39

    Da li se zna u kom norveškom gradu je revanš meč? Voleo bih da gledam uživo ako se igra negde na severu zemlje gde živim.

  • Grobari

    15. oktobar 2016 | 10:20

    Hahaha pa šta sad ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA