≫ 

Zvezda bila blizu kiksa, ali je u ludoj završnici slomila Čuku! (VIDEO)

Crveno-beli slavili sa 3:1, iako je do 85. minuta bilo 1:1 i Čukarički je bio blizu boda

  • 49

Crvena zvezda je savladala Čukarički sa 3:1 na Marakani u 12. kolu Super lige Srbije i tako se učvrstila na prvom mestu na tabeli, sa pet bodova prednosti u odnosu na Vojvodinu koja igra poslednji meč kola protiv Mladosti.

Prvo poluvreme donelo je dosadan fudbal, bez bilo kakvih šansi, i sa veoma malo gledalaca na tribinama. Ipak, u drugom su viđena tri gola i izbudljiva završnica, koji su dodatno popravili utisak iz prvog poluvremena.

Lukas Pjasentin, defanzivac Čuke je bio u prvom planu, pošto je postigao autogol u 57. minutu, da bi u 83. sjajnim golom iz slobodnog udarca izjednačio. Delovalo je da bi Čukarički tako uspeo da izvuče bod na Marakani, ali se Zvezda spasila ''kladioničarske kletve'', koja je nepisano pravilo u duelima prve i poslednje ekipe na tabeli.

Dva minuta kasnije Sikimić je zatresao mrežu Čukaričkog i najavio pobedu, koju je u 93. minutu Hugo Vieira zapečatio golom posle asistencije Dušana Anđelkovića.

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI 2:1

(Pjasentin ag 56, Sikimić 85 - Pjasentin 83)

Crvena zvezda: Manojlović, Petković, Luković, Le Talek, Anđelković, Donald, Poletanović, Kanga, Ruiz, Muče, Sikimić

Čukarički: Petrić, Živković, Bulatović, Pjasentin, Mašović, Lagator, Docić, Regan, Kajević, Srnić, Jevtić.

>>> PADA KIŠA, A PUN STADION! A ovde na tribinama k'o da vlada kuga! (VIDEO)

TOK MEČA:

II poluvreme:

85. minut: GOOOOL! Zvezda ponovo vodi! Sikimić postiže gol samo dva minuta posle izjednačenja Čuke.

83. minut: GOOOOL! Pjasentin se bombom iz slobodnog udarca ispravio za autogol i izjednačio je rezultat u završnici.

75. minut. Zvezda sada ima kontrolu na terenu, a fudbaleri Čukaričkog pokušavaju nešto da promene na terenu iz

56. minut: GOOOOL! Pjasentin postiže autogol, posle traljave akcije crveno-belih iz kontre. Nesmotreno je reagovao nakon što ga je lopta pogodila u nogu.

50. minut: Zvezda je ofanzivnije počela drugo poluvreme, ali još uvek nema većih opasnosti za gol Čukaričkog.

I poluvreme:

45. minut: Završeno je prvo poluvreme. Šanse mogu da se prebroje na prstima jedne ruke, a i to su više bile potencijalno opasne situacije, pravih šansi nije ni bilo.

40. minut: Potencijalno opasan napad za Čukarički, koji su upropastili jer su loše izveli kontru u kojoj su imali 3 na 2.

28. minut: Najkonkretniji potez crveno-belih do sada. Kanga iz slobodnog udarca sa oko 30 metara šutira snažno, ali je Petrić na mestu i izbacuje loptu u korner.

25. minut: Zvezda je imala potencijalno opasan napad kada je Kanga poslao loptu ka Sikimiću koji je pobegao igračima Čukaričkog, ali ga je Dušan Lagator oborio s leđa povlačenjem za dres. Arbitar Đokić mu je pokazao žuti karton, iako je on bio poslednji igrač odbrane, pa je to i malo diskutabilna situacija. Doduše, Sikimić jeste bio daleko od gola, na nekih 30 metara od čuvara mreže Čukaričkog.

12. minut: Docić je izveo korner, a lopta je tako putovala da je delovalo da je šutirao direktno ka golu. Na kraju je lopa pogodila prvu stativu.

10. minut: Zvezda je zapretila iz kornera, ali nije bilo većih opasnosti za gol Petrića.

5. minut: Bez ozbiljnijih dešavanja na Marakani. Gosti su jedino imali korner, posle koga nije bilo opasnosti po gol Manojlovića. Na stadionu je veoma malo publike, verovatno i negativan rekord na stadionu Zvezde ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Astar

    16. oktobar 2016 | 16:08

    Sad sam dosao i ne znam da li cu skoro... Ovo je sramota kako je razoren nas klub. Primer: kruze likovi oko stadiona i nude istok za 200 rsd (300 rsd) na blagajni. Sa tom kartom na istok mozes da udjes, ali da preskocis vratanca, jer bar kod citac te karte ne prepoznaje... Posmatram samo kako sve to funkcionise u saradnji sa redarima, a vrhunac su ovi koji prodaju semenke, al da bi usli da iste prodaju moraju da izbace kintu brdjaninu na ulazu. Ovo nije ni u rangu zonskih liga...a poseta polako pocinje da vraca veru da postajemo svedni ko smo, sta smo i GDE smo SADA.

  • Звезда

    16. oktobar 2016 | 14:53

    Волео бих да их победимо а да сви буду комплетни, а не као фрањевци који скоро сваку утакмицу играју са играчем више. Ето, и јуче им је било олакшано

  • majden

    16. oktobar 2016 | 14:59

    sudija resava mec..drzavni projekat se nastavlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA