Bjelica solidan u porazu Minesote: Fintom ''iz kraja'' sjajno izvozao Amera i lagano poentirao (VIDEO)

Srpski košarkaš je imao zapaženu rolu u predsezonskoj utakmici protiv Oklahome

  • 0

Nemanja Bjelica je odigrao solidan meč u predsezonskom duelu protiv Oklahome, gde je njegova Minesota poražena sa 112:94. Srpski krilni centar je ubacio 11 poena za 28 minuta na parketu i tako je bio treći najefikasniji u svojoj ekipi.

>>> Izvozao je Bobija rolingom i poentirao, a onda je usledila osveta srpskog džina (VIDEO)

Ipak, Timbervulfsi nisu mogli protiv raspoloženih igrača Oklahome, koje su predvodili Rasel Vestbruk sa 26 i Stiven Adams sa 20 poena, a uz to je još pet igrača bilo dvocifreno u ekipi Tandera.

Bjelica je imao slab šut iz igre, samo 3 od 12, ali je sa penala bio nepogreši (3 od 3), a takođe je imao i šest skokova i tri asistencije.

Ipak, jedan njegov potez je posebno ostavio utisak, a to je pogodak uz faul u prvom poluvremenu, kada je dobio loptu pod košem, lepo se oslobodio čuvara Viktora Oladipa, a zatim ga fintom šuta poslao van terena i lagano poentirao. Bila je to prava mala škola bakseta, koja se prolazi kada igrate s društvom u kraju.

Taj trenutak pogledajte na 0:16 u snimku najzanimljivijih momenata sa meča.

Još jedan srpski košarkaš je bio na parketu u noći između nedelje i subote. Nikola Jokić je imao nešto slabiji učinak u odnosu na Bjelicu, pošto je postigao pet poena i imao osam skokova za 26 minuta na parketu. Ipak, njegov Denver je savladao Portland sa 106:97, a najzaslužniji za to bili su Vilson Čendler sa 18 i Vili Barton sa 17 poena.

Kod Portlanda su se izdvojili Mekolum sa 20 i Aminu sa 18 poena, dok su ostali prilično podbacili.

Pogledajte i najzanimljivije detalje sa te utakmice:

Rezultati:

Oklahoma - Minesota 112:94

Orlando - Atlanta 98:105

Portland - Denver 97:106

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA