Zamenio Ristića i namestio dva gola: Odlično se osećam na terenu!

- Ovo je tek peta utakmica u ovoj sezoni u kojoj sam starter - poručio je Dušan Anđelković

  • 3

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Anđelković, sa dve asistencije jedan od tvoraca trijumfa nad Čukaričkim (3:1), izjavio je da je ekipa u finišu meča pokazala karakter za šta je nagrađena sa dva gola.

Crveno-beli su slavili protiv Čukaričkog tek u poslednjih pet minuta, kada je iskusni levi bek namestio golove Predragu Sikimiću, a potom i rezervisti Ugu Vijeiri.

- Najdraže mi je zbog pobede zaista, iako svakom igraču prijaju asistencije i dobre igre. Ispostavilo se da su asistencije došle u prelomnom trenutku utakmice tako da su posebno značajne. Osećao sam se odlično na terenu, cela ekipa je igrala jako dobro i iz takve igre pojedincu nije teško da iskoči - rekao je Anđelković posle utakmice.

Anđelković, koji je na meču sa Čukaričkim menjao povređenog Mihaila Ristića, ističe da nema problem što ove sezone ne igra u kontinuitetu.

- Ovo je tek peta utakmica u ovoj sezoni u kojoj sam starter. Međutim, imam dovoljno godina i iskustva da mi to ne smeta - poručio je nekadašnji internacionalac u Rusiji.

On smatra da je Crvena zvezda ranije morala da reši duel sa timom sa Banovog brda, posle nekoliko propuštenih šansi kod rezultata 1:0.

- Nije bila laka utakmica, videla se promena u igri Čukaričkog otkad rade sa novim trenerom. Prevashodno su došli da se brane, kao što većina ekipa radi na našem stadionu. Kontrolisali smo igru, mislim da se pobednik nije dovodio u pitanje do njihovog izjednačujućeg gola, ali smo morali da iskoristimo neku od šansi kod 1:0. Ipak, pokazali smo kakav karakter imamo, na deset minuta do kraja smo potpuno uspeli da okrenemo rezultat u svoju korist.

Anđelković podseća da je najvažnije to što je Zvezda na čelu Superlige, pred nezgodno gostovanje u Subotici ekipi Spartaka.

- U svakoj utakmici idemo na povedu, tu nema dileme. I da se završila utakmica protiv Čukaričkog drugačijim rezultatom ne bi bio veliki problem, ima još mnogo da se igra, dele se bodovi i daleko je kraj prvenstva. Ova pobeda je jako bitna zbog samopouzdanja ekipe, mirne glave spremamo se za utakmicu u Subotici - zaključio je Anđelković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    17. oktobar 2016 | 13:03

    Svaka cast Andjelkovicu,samo napred.Vidi se tvoja predanost i rad na terenu.I nastavi sa prodorima i centarsutevima s leve strane.

  • Milos

    17. oktobar 2016 | 13:56

    Covjek odigrao utakmicu karijere !! Svaka cast majstore kad bi ostao na ovakvom nivou bilo bi super... sad vidimo zasto je Lune neki dan tebe svrstao u najbolji 11 sa kim je igrao

  • Delije Čikago

    17. oktobar 2016 | 17:04

    Zvezdaš do kocke, moramo da poštujemo ovog čoveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA