Iskusni plej stigao u Železnik: FMP doveo pojačanje pred Partizan!

Marko Ljubičić je novi član Pantera

  • 5

FMP je dobio veliko pojačanje - iskusni 29-godišnji plejmejker Marko Ljubičić potpisao je ugovor sa ekipom iz Železnika do kraja sezone!

Ljubičić je tokom karijere igrao za Budućnost, Ikaros, Metalac, manresu, Čerkasi i MZT s kojim je prethodne sezone osvojio duplu krunu u Makedoniji.

- Dolazak Ljubičića doneće dodatni kvalitet i iskustvo na poziciji organizatora igre - stoji u saopštenju Pantera.

Istovremeno, KK FMP prekinuo je saradnju sa dosadašnjim članom prvog tima Nikolom Vukasovićem.

- Ovom prilikom klub se zahvaljuje Nikoli i želi mu puno sreće i uspeha u nastavku profesionalne karijere - poruka je FMP-a.

Podsetimo, Panteri u nedelju od 12.00 časova dočekuju Partizan u okviru ABA lige što će biti prilika za Ljubičića da debituje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zika zivac

    17. oktobar 2016 | 15:50

    Toliko su navijači fmp-a zeleli pojačanje na poziciji pleja, mnogo su dosadili, evo sada su dobili, mada ne znam koliko je ovaj dobar za evroligu, pored jovića teško da će ulaziti

  • Milance

    17. oktobar 2016 | 21:52

    Eto vam pleja, panteri

  • Звезда

    17. oktobar 2016 | 15:30

    Ово је већ 6-о коло, а фрањевци још нису играли са неком озбиљнијом екипом. Свака част оном ко је правио распоред, ни сами не би боље то за себе направили. Ако фмп задржи Хечера до 15 поена, побеђују, јер они су сад гори него прошле године, а провлаче се због наштелованог распореда. Први пут кад изгубе, следи распад.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA