Veselin Vujović više nije trener Zagreba: Klub objasnio odluku!

- Mi na žalost nemamo toliko novca koliko zaslužuje trener kalibra Vujovića - poručili su iz Zagreba

  • 2
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Proslavljeni srpski trener Veselin Vujović neće više voditi rukometni klub Zagreb posle loših rezultata na startu sezone.

Uprava je donela odluku da se zahvali treneru, koji uporedo obavlja i posao selektora Slovenije.

- Ja sam sigurno jedan od krivaca, ali ima više faktora. Nije Zagreb toliko loš, ali su druge ekipe s drugim budžetima i s velikim pojačanjima otišle napred, a mi nismo ispratili taj trend - rekao je Vujović.

Zagreb je pod vodstvom Vujovića u prethodne dve sezone bio hit u Evropi, ali na startu ove je izgubio četiri meča u Ligi šampiona, i zauzima poslednje mesto u grupi B.

- RK Zagreb i Veselin Vujović sporazumno raskidaju saradnju. Nismo ga otpustili, niti je on dao otkaz. Zajedno smo se složili da je to najbolji potez. Ali reći ću ovako, koliko para, toliko muzike. Mi na žalost nemamo toliko novca koliko zaslužuje trener kalibra Vujovića. Zato smo mu dozolili da bude u isto vreme selektor Slovenije. Jedno je to vreme funkcionisalo, ali odlaskom na OI sve se promenilo. Potreban nam je trener koji nam može biti na raspolaganju 24 sata na dan - poručio je direktor kluba Ante Ančić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA