≫ 

Grupa AC/DC naterala FIFA da promeni pravila pred Mundijal

Rokenrol bend uveo važnu promenu!

  • 0

Svetska fudbalska federacija uvela je novo pravilo kojim se zabranjuje održavanje bilo kakvih manifestacija, osim fudbalskih utakmica, na stadionima na kojima će biti igrano Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Kako se navodi u saopštenju, ovo pravilo stupiće na snagu dva meseca pre početka Mundijala, a sve kako bi se obezbedilo da travnata podloga bude što bolja. FIFA je navela i da će mesec dana pre Svetskog prvenstva ograničiti broj utakmica koji mogu da se igraju na 12 stadiona širom Rusije.

Rok grupa AC/DC je u Marselju nekoliko nedelja pre početka proteklog Evropskog prvenstva održala koncert na stadionu “Velodrom”, a selektor Francuske Didije Dešam je posle utakmice sa Albanijom na tom stadionu rekao da je trava bila katastrofalna zbog koncerta koji je tu održan. FIFA ne želi da se nešto tako ponovi. Svetsko prvenstvo u Rusiji održaće se od 14. juna do 15. jula 2018. godine.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA