≫ 

Stigla oprema 41 klubu od Fudbalskog saveza (FOTO)

- Sledeća akcija ovog tipa biće u Grockoj, Mladenovcu, Voždovcu i Novom Beogradu, a krajem novembra selimo se u Vojvodinu - rekao je predsednik FSS

  • 2
Foto: fss.rs Foto: fss.rs

Fudbalski savez Srbije nastavlja sa akcijama pomoći opštinskim fudbalskim savezima. Na red je došlo Prokuplje, a sportska oprema je dostavljena svim klubovima iz opštinskih fudbalskih saveza Blace, Prokuplje, Kuršumlija, Žitorađa, Lebane i Merošina.

Ceremoniji u Prokuplju prisustvovali su predsednik saveza Slaviša Kokeza, zamenik generalnog sekretara Jovan Šurbatović, koordinator rada mlađih selekcija Mitar Mrkela i nekadašnji golman državnog tima Ivica Kralj.

- Ovo je nastavak naše akcije, posle Surčina i Lučana, sada je šest opštinskih saveza dobilo vrednu opremu, što je veoma značjno za ovaj deo Srbije. Fudbalski savez nastaviće sa ovim aktivnostima, kao i na razvoju infrastrukture koja predstavlja osnov razvoja fudbala u Srbiji i svakako je jedan od prioriteta u našem radu. Sledeća akcija ovog tipa biće u Grockoj, Mladenovcu, Voždovcu i Novom Beogradu, a krajem novembra selimo se u Vojvodinu - rekao je Kokeza.

Predsednik FSRIS Novica Tončev nije krio zadovoljstvo zbog poteza čelnih ljudi FSS.

Foto: fss.rs Foto: fss.rs

- Istočni region je možda i najsiromašniji u Srbiji, zbog toga smo obradovani ovim činom koji će mnogo značiti klubovima - rekao je on.

I predsednik Fudbalskog saveza Topličkog okruga Miloš Vasiljević istakao je zahvalnost za veliku pomoć FSS.

- Za Toplicu i šire ovaj dan je nešto posebno, jer za 20 godina nismo imali često priliku da ugostimo ovako visoke goste. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo mogli da ugostimo čelnike FSS a oprema koju smo dobili predstavlja značajan stimulans za rad mlađih kategorija i seniorskih ekipa u našem okrugu - poručio je Vasiljević.

Foto: fss.rs Foto: fss.rs

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    18. oktobar 2016 | 18:53

    Vidis li Tole kako to radi pravi covek na celu FSS-a. Sta si ti ucinio za ijedan klub osim za Partizan kojem si dao 6 titula?!

  • Zo

    18. oktobar 2016 | 20:12

    A kada ce te da se setite zenskog fudbala, super lige, prve lige, devojke nemaju kopacke a da ne pricamo neke pare da dobiju. Tu ne racunam Spartak, Slogu i sl. klubove koji malo para i imaju. Setite se zenskog fudbala dodjite i gledajte sta je lepota fudbala a ne ove nase muske babe na terenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA