Stefan Šćepović obećava "bratski teror" Partizana u sledećoj sezoni

Pojačanje crno-belih iz Hapoela na promociji rekao da je presrećan što će zaigrati u tandemu sa bratom Markom u najdražem dresu

  • 0

Novi napadač Partizana Stefan Šćepović rekao je da je presrećan što je dobio priliku da ponovo igra sa mlađim bratom Markom u tandemu u crno-belom dresu.

- Zadovoljstvo je što sam se vratio u klub za koji navijam od malih nogu. Verujem da ću opravdati poverenje ljudi koji su me doveli. Srećan sam, iako sam se među crno-bele vratio ''okolnim'' putem i nadam se da ću pomoći ekipi da dođe do šampionske titule - rekao je Šćepović novinarima na stadionu Partizana.

Šćepović je potpisao ugovor na dve godine, a zanimljivo je da će u istom danu kada se obavezao crno-belima, staviti potpis i kod matičara, jer se danas ženi.

- Drago mi je da ću igrati u istoj ekipi sa bratom, verujem da ovaj Partizan može dosta da uradi. U timu ima mnogo mladih igrača, ali su svi veoma talentovani i verujem da će pokazati šta znaju - naveo je Šćepović.

Prošlog leta Šćepović je bio na meti Partizanovog večitog rivala Crvene zvezde.

- U tom periodu je bilo više ponuda iz različitih zemalja, spominjala se opcija da odem na drugu stranu Topčiderskog brda, ali sada sam potpisao za klub koji volim i ono što je bilo treba da ostane iza nas - dodao je Šćepović.

Sportski direktor Partzana Ljubiša Tumbaković rekao je da mu je drago jer su Šćepovići nastavili tradiciju igranja u Humskoj.

- Veliko mi je zadovoljstvo što je u klub došao sin mog bivšeg igrača i što se nastavlja tradicija porodice Šćepović u Partizanu. Ponikao je u našoj školi, ali ga je put odveo u Evropu. Došao je u pravi klub, verujem da može da napreduje i pomogne crno-belima - rekao je Tumbaković.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA