OVO JE ZA MARKA IVKOVIĆA: Dangubić posvetio pobedu u Istanbulu ubijenom Deliji! (VIDEO)

Bek crveno-belih istakao da pred svako gostovanje u Istanbulu u podsvesti ima tragediju koja se dogodila pre dve godine

  • 11

Zvezda je posle dramatične utakmice u Istanbulu slavila protiv Galatasaraja i dodatno obradovala svoje navijače, kojima je utakmica protiv ovog tima uvek ''više od igre'', posle tragedije pre tačno 23 meseca upravo pred dvoranom Abdi Ipekči, kada je ubijen Marko Ivković, navijač crveno-belih.

>>> Prejake reči Stefana Jovića za Marka Ivkovića odmah iz svlačionice (VIDEO)

Njemu je pobedu posvetio plejmejker Zvezde, Stefan Jović, kome u završnici nije zadrhtala ruka sa penala i zapečatio je trijumf nad Galatasarajem i utišao zloglasne turske fanatike sa tribina.

Pobedu preminulom Deliji posvetio je i Nemanja Dangubić, koji je istakao da je pred svaki meč u Istanbulu u podsvesti igrača tragedija u kojoj je ubijen Marko Ivković.

- To je bilo svima u podsvesti. Svi znamo šta se desilo pre dve godine i uvek kada dođemo ovde da igramo to nam stoji u podsvesti i sigurno da je ovo pobeda za Marka - naglasio je Dangubić i istakao da je ovim pobedom Zvezdi vraćeno za nesrećan poraz u prvom kolu od Darušafake.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Velika pobeda u gostima, mislim da smo je zaslužili posle poraza od Darušafake u prvom kolu, isto je bilastavku o na jednu loptu. Mnogo nam znači zbog samopouzdanja u nastavku Evrolige. Odigrali smo kvalitetan meč, sigurno da smo imali i oscilacija u igri, ali pokazali smo karakter i izdržali na kraju iako smo gubili na dva minuta pre kraja.

Da li je bilo potrebe da se uopšte motivišete dodatno za ovaj meč?

- Pokušali smo da se fokusiramo na teren. Znali smo kakav je meč. Svaka pobeda u Evroligi mnogo znači, ne treba govoriti tu mnogo o motivaciji. To je najjače takmičenje u Evropi, igrate protiv najboljih igrača i ovo je velika škola za nas, jer smo još mlada ekipa. Sigurno da ćemo u nastavku igrati još bolje - zaključio je Dangubić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Izveštač Telegrafa iz Istanbula, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Batko

    22. oktobar 2016 | 09:22

    A u kadru, u pozadini sevnula Mitrova bulja :-D

  • Sasa

    22. oktobar 2016 | 03:52

    Danguba sad ce franjevci da ti objasnjavaju koje takmicenje je jace dali neka tamo evroliga ili liga sampiona sa sve partizanom i oldenburgom na celu

  • Genious

    22. oktobar 2016 | 07:41

    Mitrovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA