ŠAHOVNICA NIJE BILA PROBLEM: Hrvati otkrili pravu istinu o prekidu prijateljstva Divca i Dražena Petrovića!

Draženovi prijatelji iz detinjstva revoltirani zbog Divca, otkrili su svoju verzuju priče o svađi zbog zastave

  • 51
Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

U subotu su se navršile 52 godine od rođenja jednog od najboljih košarkaša sa ovih prostora, tragično nastradalog Dražena Petrovića, što je iniciralo hrvatske medije da istraže zanimljivosti iz njegovog života.

Novinari Slobodne Dalmacije razgovarali su sa Draženovim prijatlejima iz rodnog Šibenika, Dubravkom i Fabijanom Žurićem, koji su do sada bili daleko od očiju javnosti.

- Moram vam reći da o Draženu ne volim da govorim u medijima, puno toga je napisano i što nije tačno, a evo Dubre i ja ćemo vam sad reći pravu istinu o Draženu. Dubre i ja smo biološka braća, a Dražen je bio naš treći brat, Denis Erceg četvrti i Stojko Vranković peti brat. I nema više! Svi koji svojataju Dražena lažu, tako je laž i onaj film Vlada Divca 'Jednom braća',  jer samo smo mi bili Draženovi istinski prijatelji i da snimamo film nazvali bi ga 'Uvik braća' - kaže Fabijan.

On je otkrio i pozadinu čuvene svađe Dražena i Divca, za koju je do sada praktično afirmisana teorija da je uzrokovana hrvatskom zastavom na Svetskom prvenstvu u Argentini.

- To je priča za novine, a sad ću vam ispričati pravu istinu: na utakmici je došlo do naguravanja, Dražen je pao na parket, a Divac ga je nagazio patikom, Dražen ga je junački opsovao i od tada se prekinulo njihovo 'veliko' prijateljstvo. Dakle, niti je to bilo veliko prijateljstvo, niti je zastava bila problem, to nas boli jer se Divac stalno spominje kao veliki Draženov prijatelj, a to nije istina - jasan je bio Fabijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pixy

    23. oktobar 2016 | 13:39

    To je sad vazno do jaja,koga boli patka za sve to

  • iskren

    23. oktobar 2016 | 12:54

    Ko sisa i tebe i drazena,iskompleksirani nacionalisti

  • Nesa PFC

    23. oktobar 2016 | 13:39

    Junacki opsovao jel moze neko da mi objasni kako to zvuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA