≫ 

Opozicija bojktovala Skupštinu: Šta o tome kažu Zečević i Vučelić?

Pruža se ruka pomirenja, da li će biti prihvaćena?

  • 0

Član Skupštine Partizana Žarko Zečević prokomentarisao je bojkot i nedolazak predstavnika opozicije na Skupštinu Partizana, na kojoj je zvanično za predsednika kluba izabran Milorad Vučelić.

- Oni što nisu došli su se sve vreme neozbiljno i neodgovorno ponadali. Skupština koju smo imali u maju nikad više ne bi smela da nam se dogodi - rekao je Zečević.

- I generali su se podelili na dve struje kada je Partizan igrao finale Kupa šampiona 1966. Slična situacija je i danas, nadam se da će klub posle svih dešavanja izaći iz krize. Ovo je novi početak, verujem jako uspešan - dodaj on

"Pojedinci su se poneli neodgovorno i neobzirno. Postoje razna mišljenja, sukob mišljenja, ali ne smemo nikada da dozvolimo događaje sa Skupštine u maju. To ne sme da se dešava Partizanu, mora da sačuva ime i oreol sportskog nadmetanja. Oni koji će ubuduće bojkotovati rad kluba neka podnesu ostavku. Partizan mora da se razvija - naveo je Zečević.

- Kada nema jedinstva u rukovodstvu to utiče na rezultate tima. Svi koji govore drugačije nisu u pravu, jer igrači osete atmosferu i igraju pod psihičkim opterećenjem. Svaka njihova greška se u javnosti tumači na drugačiji način - rekao je Zečević i zahvalio se igračima što su izneli teret.

- Igraju sa velikim uspehom, a ostaje žal što tako nije bilo na početku sezone kada smo ispali iz EvropeKo ne želi da učestvuje u radu, neka se povuče i podnese ostavku, jer ovaj klub mora da nastavi da funckioniše - rekao je Zečević, pozivajući na zajedništvo i jedinstvo u klubu.

Partizan je dobio predsednika posle dve neuspele Skupštine, prvo u maju kada je prekinuta zbog svađe i nesuglasica oko delegata, a potom i u septembru kada je odložena zbog nedostatka kvoruma.

Klub iz Humske postavio je Vučelića za predsednika posle skoro dve godine bez čelne pozicije i odlaska Zorana Popovića posle bolnog poraza u Ligi Evrope od Augzburga (3:1).

Pre obraćanja Zečevića, Milomir Gligorijević poručio je da je Partizan svoju šansu propustio onog momenta kada se Zečević i Nenad Bjeković nisu dogovorili.

- Svima su i dalje vrata Partizana otvorena. Dosta je ovog malog rata i razjedinjavanja. Sa nadom da će tako biti, da ojačamo naš Partizan. Živeo Partizan  - poručio je novi predsednik Milorad Vučelić.

(Telegraf.rs/M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA