Slaviša Stojanović konačno otkrio istinu o Mišku taksisti: Tačno, je on zaista postoji! (VIDEO)

Bivši trener Crvene zvezde pričao je za slovenačku televiziju i tom prilikom evocirao najupečatljivije uspomene sa Marakane

  • 3

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović razgovarao je za slovenačku televiziju Elita. On se tom prilikom prisetio najupečatljivijih uspomena sa Marakane, čuvenog slavlja posle pobede u derbiju, ali je po prvi put progovorio i o kuloarskim pričama o Mišku taksisti i Dejanu Anđusu, koji su navodno učestvovali u njegovom dolasku u Zvezdu.

>>> Slaviša Stojanović otkrio misteriju svog trka u tunel Marakane na Večitom derbiju! (VIDEO)

Mnogo je priča oko vašeg dolaska u Zvezdu, mnogo likova se pominjalo, među kojima je i famozni Miško taksista. Da li Miško taksista zaista postoji?

- Miško taksista zaista postoji i on je jedan od mojih prijatelja, ako to tako mogu da kažem - rekao je Stojanović na pitanje novinara da li zaista postoji Miško taksista, koga je novinar Dejan Anđus pominjao kao jednog od ključnih likova u dovođenju Stojanovića u Zvezdu.

Printskrin: Youtube/TVKopernikus Printskrin: Youtube/TVKopernikus

Stojanović je posle toga odgovorio i kako je zaista došao da na Marakanu.

- Bio je četvrtak, ja sam bio sa svojom partnerkom u stanu, kada sam dobio poziv od Voje Dragovića koji je bio sa Slavišom Kokezom. Pitao me je da li mogu sledećeg dana da dođem u Beograd i ja sam sutradan seo u kola i otputovao u Beograd - istakao je Stojanović.

Usledilo je novo potpitanje novinara ''Znači, Dejan Anđus nije učestvovao u vašem dolasku''?

- Rekao sam vam kako je bilo - odgovorio je Stojanović.

Trenutak kada novinar i Stojanović razgovaraju o Mišku Taksisti i Dejanu Anđusu pogledajte od 3:17 u priloženom snimku.

Stojanović je takođe ispričao i kako se razišao sa ekipom iako je osvojio titulu, ali i da Zvezdu smatra svojom kućom i da bi se svakako vratio u budućnosti ako ponovo dobije ponudu.

- Bilo je tu puno otvorenih pitanja koja nismo u dogledno vreme mogli da rešimo i odlazak je bio neminovan. Ne možeš u novu sezonu da uđeš sa toliko otvorenih pitanja. Jednostavno, to je bio i glavni razlog, nisam imao kud, zavisi iz kojeg ugla gledate.

- U perspektivi, svakako bih se vrato. Smatram Zvezdu kao svoju kuću. Mislim da su mi vrata otvorena, svojim postupcima ih nisam zatvarao, ima dosta ljudi koje bih opet voleo da vidim i da radim sa njima - zaključio je Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buka

    25. oktobar 2016 | 09:51

    Svi igraci su za njega rekli da je top trener i jos bolji covek.

  • Coa

    25. oktobar 2016 | 10:12

    Covjek sa harizmom i igrom,jedan od rijetkih koji je nakon osvojene titule napustio Cz.Stvarno ga hoce titule,trebao je onda ostati stvarno je bila dobra hemija u ekipi.

  • ***Жика Живац***

    25. oktobar 2016 | 23:03

    Odlican!Sjajan trener,jos bolji covek...a i punk rock-er

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA