Japanski pevač sa Zvezdinim dresom izašao na binu, počeo da praši gitaru, a onda zapevao emotivnu pesmu za Delije (VIDEO)

Crveno-beli imaju pristalice na svim meridijanima sveta

  • 3

Tokio će za Crvenu zvezdu zauvek biti grad koji će imati posebno mesto u srcima navijača crveno-belih, jer se upravo tu njihov klub okitio titulom prvaka sveta 1991. godine.

Mnogo Japanaca je tada navijalo za Zvezdu u duelu protiv čileanske ekipe Kolo Kolo. Da li je ljubav prema Zvezdi ostala iz tog perioda, ili je u pitanju nešto novo, tek muzičari iz grupe Krigma promovišu zvezdaštvo na svojim nastupima.

>>> SAM UŠAO U GROTLO GALATINIH NAVIJAČA: Upoznajte jedinog Deliju koji je bio uz Zvezdu u Istanbulu (VIDEO)

Pevač je izašao na binu u dresu Crvene zvezde, uzeo gitaru u ruke, a onda zapevao jednu od najemotivnijih pesama za Delije ''Da se vrate dani''.

Pogledajte i kako je to izgledalo:

Japancu osim promocije zvezdinih pesama nije strano i rivalstvo protiv Partizana, pa se na istom kanalu može videti i još jedan njegov nastup, kada je pevao pogrdnu pesmu na račun crno-belih ''Ćale ti u đubretarima''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA