Komentar Turčina o Partizanu na Evroliginoj najavi za fajnal-for u Beogradu dirnuće svakog Grobara!

Još jedan dokaz da Srbja ima dugu tradiciju u evropskoj košarci

  • 50

Pošto je potpisan ugovor između Grada Beograda i Evrolige o organizaciji završnog turnira 2018. godine, na profilima najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja je to najavljeno preko video spota.

Da Srbija ima lepu tradiciju u Evroligi i da je po tome postala prepoznatljiva pokazuje i jedan od komentara na tom spotu, koju je ostavio jedan turski državljanin.

- Gde je srpski Partizan? Sećam se njihovih fantastičnih navijača, ali sada postoje samo Zvezdini u Evroligi. Znam da su i njihovi navijači fantastični, ali bilo bi mnogo bolje kada bi i Partizan i Zvezda bili u Evroligi - napisao je Turčin.

Partizan je u Evroligi zabeležio najveći uspeh plasmanom na F4 u Parizu 2010. godine, a od ove godine igra u FIBA Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    26. oktobar 2016 | 13:39

    Jeste mu odgovorili da nam je Vučić još uvek premijer ? SI JU LEJTR :)

  • Nik

    26. oktobar 2016 | 17:57

    I ZVEZDA I PARTIZAN VISE VOLE DA IGRAJU U EVRO LIGU, NEGO STO IM TURCIN MISLI, ZIVELI I PARTIZAN I ZVEZDA, ZIVELA SRBIJA

  • Zeljko

    26. oktobar 2016 | 18:52

    Grobari stalno vam postavljam jedno vrlo jednostavno pitanje na koje nema odgovora.U tih 12-13 godina koliko ste bili sampioni Srbije,ABA lige igrali 1 final four ko vam je davao pare za igrace???Znam da vam nije bio sponzor coca cola,IBM,Mercedes,General Motors ...dakle otkud pare???Priznajte da vam je davala drzava i zato sada napadate ovu vlast koja neda pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA