≫ 

Navijači Fenerbahčea krive Vestermana za povredu Bogdanovića

Francuz je morao da se oglasi i objasni da mu nije bila namera da povredi srpskog reprezentativca

  • 3

Od svih utakmica koje je odigrao ove sezone, od svih igrača protiv kojih je vodio bitke, Bogdan Bogdanović se povredio baš u duelu sa njemu veoma dragim likom, Leom Vestermanom.

>>> Bogdana izneli sa terena, brutalan pad Kalinića! Pirova pobeda Fenera! (VIDEO)

Povreda zgloba odvojiće srpskog reprezentativca od terena neko vreme, uskoro će se znati i na koji period, a to se nimalo ne dopada navijačima Fenerbahčea koji su, preko društvenih mreža, "drvljem i kamenjem" krenuli na francuskog plejmejkera u dresu Žalgirisa, jer je, tobože, on kriv za Bogdanov peh.

Ostrašćenost je i ovoga puta odnela prevagu nad realnošću, a ona je takva da, naravno, nema govora o nameri Francuza da povredi bivšeg saigrača sa kojim je delio "dobro i zlo" u Partizanu. Bio je to duel kao i svaki drugi. Bogdanović je nagazio stopalo Francuza i iskrenuo zglob.

Ipak, Vesterman je morao da odgovori na optužbe Fenerovih fanova.

- Sviđa mi se što štitite svoj tim i svoje igrače, ali nisam imao nameru da povredim Bogdana, mog velikog prijatelja - napisao je Vesterman, koji je usput poželeo brz oporavak Bogdanoviću, uz poruku: "Ništa sem ljubavi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    27. oktobar 2016 | 14:14

    Kako su bolesni ovi Turci.Dajte bre nek reaguje neko i nek ih izbaci iz evropskih takmičenja.Turcima i Izraelcima nije mesto u evropskim takmičenjima jer ne pripadaju Evropi.Turci imaju taj mali oteti deo,ali kulturološki,po mentalitetu,veri,običajima i po svemu drugom ne pripadaju Evropi i ne bi smeli sa nama da se takmiče.Oni iz dana u dan dokazuju da ne pripadaju evropskim vrednostima.Azija za azijske zemlje,Evropa Evropljanima!!!!

  • Xxxxx

    28. oktobar 2016 | 11:19

    Bravo leo

  • Sanja

    28. oktobar 2016 | 07:16

    Bravo za Fenerbahce sto podrzava naseg Bogdana :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA