Fudbaler Partizana kida u kuhinji: Saznajte detalje iz privatnog života trojice igrača crno-belih (VIDEO)

Upoznajte fudbalere Partizana iz nešto drugačijeg ugla i saznajte detalje iz njhovog privatnog života

  • 3

Partizan je lansirao novu emisiju koja će se u okviru Partizan TV-a objavljivati na zvaničnom sajtu crno bolih pod nazivom ''I ovo sam ja''. Tako će ubuduće Grobari imati priliku da upoznaju svoje fudbalere iz drugog ugla.

U prvoj epizodi predstavljene su tri priče u kojoj su Marko Jevtović, Nemanja Miletić i Saša Marjanović pričali o svom odrastanju, osnovnoj školi, ali i da vide neke slike od rođenja do danas.

Marko Jevtović je pričao o svom detinjstvu, obišao je svoju školu, a rekao je i da je otišao u Moskvu sa samo petnaest godina.

Levi bek Partizana Nemanja Miletić predstavio se kao vrsni kuvar pripremajući losos sa rižotom, Miletić nam je otkrio kada je i kako počeo da kuva, zašto posti, da li je posle povrede i pauze od tri godine ikada pomislio da prestane sa fudbalom.

Prvi put u javnosti svoju porodicu je predstavio i Saša Marjanović. Sašu i suprugu Milicu sa decom Nikolijom i četvoromesečnim Lazarom, snimatelji i portparol Partizana sreli su na Zemunskom keju. Sašaina žena je pričala koliko je teško biti žena sportiste, da li je Saša strog otac, dok je on pričao o dolasku u Partizan, o Šerifu, odricanjima, porodici...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA