Koji fudbaler Partizana čita crkvene knjige? (FOTO)

Igrači crno-belih bili su na sajmu knjiga i tom prilikom su upoznali jednog od idola iz detinjstva

  • 1
Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

Fudbaleri Partizana Bojan Ostojić i Saša Marjanović posetili su 61. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu, koji je u četvrtak obeleźen kao poseban dan namenjen školarcima. Na štandovima izlagača smenjivali su se poznati pisci za decu i odrasle, kao Srđan Dragojević, Marko Šelić Marčelo, Vlada Arsić, dok je veliku pažnju u hali 3 privukao čuveni Branko Kockica.

Upravo s njim fotografisali su se i igrači crno-belih koji su istakli da je velika čast što su ga upoznali.

- Drago mi je da je dosta dece posetilo sajam knjiga. Deci odmalena treba usađivati ljubav prema knjizi i ujedno ih usmeravati ka nekim pravim životnim vrednostima. Veoma mi je drago što smo upoznali i gospodina Milićevića, za nas uvek i jedino poznatog kao Branko Kockica, koji je obeležio naše detinjstvo. Njegovo ''Tatatatira'' je nešto što pamte generacije i generacije - rekao je Marjanović.

- Zaista lepo iznenađenje za nas. Uz Kockicu smo svi odrasli i baš sam se prijatno iznenadio kada smo ga i uživo sreli. Drago mi je da i mi svojim primerom pokazujemo deci i mladima kako treba da se razvijaju. Danas su društvene mreže odvukle decu od igrališta i prirode, zato mi treba da ih što više usmerimo na sport i dobru knjigu - poručio je Ostojić.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

Obojica su dali preporuku za čitanje knjiga. Saša Marjanović ističe da voli da čita duhovne knjige, jer ga opuštaju.

- Upravo vreme posle treninga koristim za odmor i tada čitam knjige. Ja uglavnom volim i najviše čitam duhovne knjige od kojih je poslednja Kroz tamnički prozor Vladike Nikolaja Velimirovića. To su knjige koje volim i koje me opuštaju. Svakako preporučujem onima koji vole da čitaju knjigu pod nazivom Nesveti, a sveti, kao i roman Izvor.

Ostojićev izbor knjiga je nešto drugačiji:

- Baš sam završio knjigu mog sugrađanina iz Užica Andrije Terzića pod nazivom Plivač, koju preporučujem ovog puta. Takođe sam završio i triler Marka Popovića Jedan pogrešan korak za koju mogu ujedno da kažem, da je ne samo interesantna već i poučna. Obići ću danas što više štandova kako bih se upoznao sa novim sadržajem. U karantinu ne čitam knjige, to više volim kod kuće na miru - rekao je defanzivac crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    28. oktobar 2016 | 10:41

    Њима свака част, али остали вероватно чекају неко издање са насловом: "како сам био на северу, а после главна фаца југа". Или нпр."носили су моје мајице, јер сам им витлао пајаце"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA