≫ 

Svi ga znate jer je davio Moreiru, sada se Ibrahim Gaj odao porocima i ne biste ga prepoznali (FOTO)

Senegalac i dalje izgleda zastrašujuće, kao što je to bio slučaj dok je igrao, kada su ga se plašili mnogi protivnički igrači

  • 8

Ibrahim Gaj je jedan od najomiljenijih stranaca među navijačima koji su ikada igrali na Marakani u dresu Crvene zvezde. Visoki Senegalac je bio deo odbrambenog bedema dve sezone, u periodu od 2006. do 2008. godine.

Pružao je sjajne partije, a zbog srčanosti i požrtvovanja bio je miljenik Delija, koji su mi čak i pevali šaljive pesme, kada bi igrali na nekom gostovanju gde nisu voleli gazdu kluba, kao što je to bilo u Hajduku iz Kule.

>>> LISTA KOJOM BI SE PONOSILA EVROPA: 10 najlepših golova u Večitim derbijima! (VIDEO)

Ipak, najupečatljiviji potez, po kome će Gaj ostati zapamćen u Srbiji, bilo je davljenje Almamija Moreire na 134. večitom derbiju. Senegalac je posle jednog duela ušao u klinč sa Partizanovim plejmejkerom.

Sve to se odigralo pred očima Milorada Mažića, koji je isključio i Gaja i Moreiru.

Gaj je posle Zvezde igrao u Al Ahliju, zatim u Lokerenu, da bi se potom vratio u srpski fudbal, ali ovoga puta bez uspeha u Radničkom iz Niša. Od 2014. godine je u prenziji, a još uvek je aktivan na društvenim mrežama, gde povremeno objavljuje fotografije.

I dalje deluje zastrašujuće, kao što je to bio slučaj dok je igrao i izgledom plašio protivničke napadače, a na jednoj fotografiji pozira i uz nargilu, tako da očigledno uživa nakon što je okačio kopačke o klin i prepustio se i čarima koje nisu preporučljive za sportiste.

Prisetite se i tog trenutka kada je Gaj davio Moreiru:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    28. oktobar 2016 | 12:10

    Kakav bre porok,covek uziva u ukusima nargile... Vidi se da je zdrav i kao covek sasvim ok izgleda.

  • Eee

    28. oktobar 2016 | 12:28

    Dobar je bio, krakati

  • sveta

    28. oktobar 2016 | 14:11

    A sta radi???? Pusi nargilu!!! Ne vidim nista lose

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA