≫ 

ZVEZDIN BISER SRUŠIO ALBANCE: Srbija za 8 minuta odučila od fudbala velike rivale! (VIDEO)

Bosić i Đerlek u razmaku od osam minuta srušili velikog rivala i obezbedili plasman u narednu rundu kvalifikacija

  • 10

Nova pobeda Srbije nad Albanijom! Posle seniora, i kadeti su srušili velikog rivala!

Kadetska reprezentacija Srbije plasirala se u drugu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pošto je bila bolja od Albanije sa 2:0. Golove su postigli fudbaler OFK Beograda Armin Đerlek u 5. minutu posle penala, dok je konačan rezultat postaljen u 13. minutu postavio Radivoj Bosić, biser Crvene zvezde.

Srbiji je ova pobeda nad Albancima u petak i trijumf protiv Makedonije od pre dva dana, dovoljna da se plasira u poslednju rundu doigravanja za smotru najboljih evropskih selekcija.

„Klasa 2000“ je ponovo bila ubitačna. Gotovo da nije bilo dileme ko će odneti pobedu. Srbija je povela već u petom minutu. Strelac je bio Armin Đerlek iz penala. Srbija je delovala ubedljivo tokom prvog poluvremena. Albanci se nisu ni osvestili, a Bosić je duplirao prednost našeg tima.

Selekcija Srbije meč počela u sastavu: Milojević, Šehović, Ilić, Marković, Pavlović, Janković, Stuparević, Đerlek (od 75. Radovanović), Kamenović – Vidosavljević (od 64. Šepahi), Bosić.

Pogledajte i kako su Orlići proslavili trijumf nad Albanijom:

Poslednji meč prve faze kadetska selekcija Srbije igra u ponedeljak protiv domaćina Italije. Biće to po svemu sudeći meč bez rezultatskog značaja.

Pogledajte i snimak kada je Bosić predstavljen nakon što je potpisao ugovor sa klubom:

Takođe i pogledajte neke od Bosićevih poteza koji su dostupni na Jutjubu, posle jednog od omladinskih derbija. Njegove poteze pratite od 14:45 na priloženom snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sex

    28. oktobar 2016 | 14:18

    Cuj veliki rival....pa oni su pre par godina izasli iz kamenog doba....hehehe

  • zabitivr

    28. oktobar 2016 | 14:15

    Kad je albanija veliki rival bolje da ne igramo u opšte fudbal

  • Laky

    28. oktobar 2016 | 14:02

    Kojeg velikog rivala mislite? Oni ne znaju ni pravila igre u fudbalu tako da pored tog imena nisu ni prosli! Koji su njihovi uspesi u tom sportu? Sta su osvojili u istom? Na kom mestu su rangirani? Muka me hvata od takvih bljuvotina. Njih bi fk Zarkovo mora da pobedi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA