≫ 

Radonjić objasnio razloge poraza od Panatinaikosa!

Radonjić nezadovoljan sa prvih 20 minuta meča, ali je rekao i da je Zvezda odigrala loše protiv Barse, iako je pobedila!

  • 11

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, posle poraza od Panatinaikosa u Atini (70:59), izjavio je da je presudila  loša igra njegovog tima na početku utakmice, kako u odbrani, tako i u napadu.

- Izuzetno loše smo počeli, dozvolili smo im dosta lakih poena, izgubili mnogo lopti. Tako smo odigrali celo poluvreme, kasnije je bilo bolje u odbrani, malo bolje u napadu, ali to je bilo sve od nas -  rekao je Radonjić.

Prema njegovim rečima, Zvezda će nastaviti da radi sve kako bi bila konkurenta svakom rivalu u Evroligi.

- Nije bilo koncentracije, a ni energije. Pre dva dana protiv Barselone igrali smo sa mngo više energija u odbrani - konstatovao je Radonjić.

On je prokomentarisao i debi američkog plejmejkera Nejta Voltersa.

- Videćemo, igrao je posle samo dva treninga sa timom -  zaključio je Radonjić.

Zvezda u petom kolu Evrolige, narednog petka, dočekuje Baskoniju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera kojot

    29. oktobar 2016 | 09:26

    Treneru zasto ti je startna petorka najgora kombinacija igraca.Kad protivnik napravi razliku od 10 poena tad se setis da pravis dobitnu kombinaciju i tako na svaku utakmicu juris rezultat

  • Laf

    29. oktobar 2016 | 11:44

    Mitrovic i Dangubic u isto vreme ne mogu biti na terenu,taj luksuz se ne moze priustiti jer u svaku utakmicu se ulazi sa greskama i zaostatkom zato sto su oba igraca koncentrisana vise defanzivi...napad trpi a greske se redjaju.Sa dolaskom centra varijanta sa Bjelicom na 4 uz Kuzmica u pocetnoj petorci doprinela bi bolji start ili Simonom od starta,u zavisnosti od protivnika.Sa novim centrom Mitrovic bi cinio drugi par sa klupe.U svaki mec sa ozbiljnijim protivnikom ova petorka ne funkcionise pa se posle juri rezultat kad se sve izrotira.

  • Mrkiele

    29. oktobar 2016 | 11:36

    Koji to trener ....osim Radonjića PREDAJE utakmicu na 2 min. pre kraja kod vodjstva protivnika sa 12 poena ??? Koliko je to Dženka bolji u završnici od Gudurića ... ili Dangubića, da bi odigrao celu poslednju četvrt. !!?? Da li se neko seća kad je to Zvezda posle Tajm-auta uspela da poentira !!?? Na ovo pitanje bih voleo da nam odgovori Čović sa sve onima koji smatraju da nam je trener izuzetno kvalitetan ... i da ga nije trebalo još odavno smeniti. Kako god činjenica je da su svi dosadašnji uspesi rezultat INDIVIDUALNOG KVALITETA pojedinih igrača... ma šta ko mislio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA