Protiv Barse i Sitija pljuštali kartoni, Mažić otkrio zašto nije izvadio nijedan u Surčinu! (VIDEO)

Mažić otkrio zašto nje vadio kartone u četvrtoj ligi

  • 0

Četiri žuta, dva crvena kartona i jedan penal bili su bilans našeg najboljeg arbitra Milorada Mažića u meču Barselona - Mančester siti. U susretu Jedinstvo - Borac u Surčinu, nijednom nije morao da opominje igrače.

Odluka FSS da Mažić sa svojim asistentima sudi u četvrtom rangu takmičenja ispostavila se kao pun pogodak za promociju fudbala, tribine su bile krcate, mališani nikad srećniji zbog prilike da upoznaju jednog od najboljih svetskih delilaca pravde, a igrači su imali čak i dozu strahopoštovanja tokom meča.

Bez ikakvih primedbi se prihvatala svaka odluka, bilo je situacija u kojima se makar priželjkivao karton za protivnika, ali je sve to Mažić propratio osmehom. Jednostavno, nije želeo da bilo kome pokvari sećanje na ovaj meč.

- Ponašanje aktera je bilo na zavidnom nivou, pa nisam imao potrebu ni žuti karton da izvadim. Momci već dugo igraju u ovom rangu, primetno je veliko poštovanje između njih, znaju se dobro. Fer i korektno su igrali, pa nije bilo incidentnih situacija.  Čak nije morala da se prekida ni utakmica zbog bakljade, bilo je nedovoljno za prekid - rekao je Mažić posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA