Barselona hoće Miroslava Klosea?!

Katalonci žele iskusnog napadača koji će igrati po potrebi, kao što je to bio slučaj sa Henrikom Larsonom pre nekoliko godina

  • 0

Iako je u poznim igračkim godinama, nemački cenatrfor Miroslav Klose ne gubi rejting na fudbalskom tržištu. Sjajni veteran se čak našao i na meti Barselone?!

Za interes Katalonaca je saznao na dan kad slavi 34. rođendan, a bolji poklon verovatno nije mogao da zamisli...

Prema informacijama "Bilda", novi trener Barselone Tito Vilanova je u potrazi za iskusnim napadačem, a Klose je njegov izbor. Interesovanje za Klosea katalonski klub je pokazao još 2007. godine, ali tada se opredelio za Bajern.

Pitanje je ipak koliko je i sada realan Kloseov transfer... On je pod ugovorom u Laciju do 2014. godine, a u prvoj sezoni u dresu rimskog kluba postigao je 13 ligaških golova i bio najbolji pojedinac tima. U slučaju transfera u Barselonu, bio bi mu to vrlo verovatno poslednji transfer u karijeri s obzirom na njegove godine.

U Barseloni žele da naprave eksperimet sa Kloseom, kao što su to uradili sa Henrikom Larsonom pre nekoliko godina i napravili pun pogodak iako je Šveđanin takođe bio blizu kraja karijere.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA