≫ 

Pretili, ujedali, vadili pištolje na sudije?! Srpski fudbal kao Divlji zapad

Neprijatnost nisu doživeli samo arbitri, već i predstavnici gostiju kojima su pojedini igrači Hajduka pretili smrću

  • 8

Fudbalska utakmica Vojvođanske lige, grupa jug, između Hajduka iz Čuruga i Sremca iz Vojke protekla je u senci teškog incidenta u režiji tri osobe koje su pištoljima, na poluvremenu, pretile sudijskoj trojci?! 

Taj nemio događaj zbio se na poluvremenu, i nije jedini, jer su neprijatnost prve vrste doživeli i gostujući fudbaleri, konkretno Nemanja Antunov koga je igrač domaćeg tima Miloš Radanović, u stilu Luisa Suareza, ugrizao za vrat, prenosi Sportski žurnal.

>>> Mučki napad na sudiju: Jedan huligan bije, drugi snima i smeje se (VIDEO)

Ni to nije bilo sve.

O tome koliko je bilo napeto u nedelju u Čurugu svedoči i podatak da je meč nastavljen tek kada se pojavila patrola interventne policije, koja je alarmirana da obezbeđuje utakmicu "visokog rizika".

Do tada, bilo je svega i svačega.

- Čim sam došao na stadion sačekalo me je nekoliko kratko ošišanih momaka koji su mi rekli, ako pobedimo, da neću živ izaći - prepričao je Živko Ćurčin, predstavnik Sremca, događaje koji su prethodili incidentima.

- Prijavio sam incident delegatu, a on mi je rekao da su i njega dočekali pretnjom misleći da sam ja u pitanju. Na poluvremenu, po ulasku u zgradu, udario me je Miloš Radanović "osmica" Hajduka. Pretio mi je porodici. Takođe, nepoznato lice je na poluvremenu prišlo prozoru prostorije sa sudijama i uperio pištolj u pravcu njih. Čuo sam da su trojica privedena, a meč je nastavljen tek posle 25 minuta, jer sudije nisu htele da izađu na teren dok nije došla interventna jedinica policije iz Novog Sada. Na kraju, Miloš Radanović je ugrizao za vrat našeg Nemanju Antunova, koji će izvaditi lekarsko uverenje povodom incidenta - u dahu je opisao nemile događaje Ćurčin.

Sve izrečeno od stane predstavnika Sremca, u zapisnik je uneo i delegat utakmice tako da domaći tim očekuju teške kazne zbog sramnog ponašanja i organizacije utakmice.

Meč je inače završen rezultatom 2:2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar21230

    31. oktobar 2016 | 11:15

    Protiv nas koji smo zadnji su jedva pobedili i hoce vecu ligu

  • Dr.zivago

    31. oktobar 2016 | 11:07

    Sad ce zet krasic da vadi milosa iz apsa

  • Ja

    31. oktobar 2016 | 14:22

    Dobio je taj Radovanovic i u Titelu batina prosle godine,izigrava mangupa pa je posle plakao kao pi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA