Glazgov Rendžersi hoće da vrate Gatuza

Budući predsednik škotskog giganta najavio je da je stupio u kontakt sa doskorašnjim vezistom Milana i da je dogovor na pomolu

  • 0

Posle 13 godina Đenaro Gatuzo je napustio Milan sa suzama u očima, a kako stvari stoje, mogla bi da mu se ispuni želja da završi karijeru u klubu koji takođe ima posebno mesto u njegovom srcu - Glazgov Rendžersima. Čarls Grin, najverovatniji novi vlasnik popularnih "policajaca", potvrdio je da najtrofejniji škotski klub želi da u svoje redove dovede donedavnog Milanovog "pit bula".

Grin se nalazi na čelu konzorcijuma koji bi trebalo da preuzme klub posle očekivanog skorašnjeg završetka stečajnog postupka. Budući prvi čovek kluba već je razgovarao sa menadžerom Alijem MekKoistom, koji se složio sa tim da bi 34-godišnji Gatuzo, koji je već igrao za Rendžers u sezoni 1997/98, bio veliko pojačanje za tim.

- Gatuzo je javno izrazio želju za povratkom u Rendžers, što je sjajno. Razgovarali smo sa njegovim agentom i objasnili mu probleme sa kojima je suočen klub. Velika stvar je da Gatuzo i pored svih tih problema želi da dođe - rekao je Grin.

Gatuzo je više puta izrazio želju da završi karijeru u škotskom velikanu, gde je za samo jednu igračku sezonu postao ljubimac navijača, koji su ga obožavali zbog njegovog beskompromisnog stila igre.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA