≫ 

Dok pokušava da se pomiri s Nejmarom, njen porno snimak kruži internetom (VIDEO 18+)

Pojavio se snimak eksplicitne sceneu kojoj glavnu ulogu tumači Bruna Markezine. Navodno, snimak je zabranjen za ubacivanje u seriju

  • 0
Printskrin: Youtube/lucas pinheiro Printskrin: Youtube/lucas pinheiro

Bruna Markezine i Nejmar su svojevremeno bili jedan od najpoznatijih parova današnjice, ali su brazilska manekenka i fudbaler neočekivano završili romansu početkom 2014. godine.

Dve i po godine kasnije njih dvoje navodno pokušavaju da obnove vezu s obzirom na to da su često viđeni zajedno, međutim pitanje je kako će napadač Barselone reagovati posle snimka koji kruži internetom.

>>> Umalo frka na treningu Barse: Suarez pred Mesijem izblamirao Nejmara, Brazilac "poludeo" (VIDEO)

Na njemu se jasno vidi Bruna u ''ljubavnom klinču'' sa još jednim muškarcem, a u pitanju je scena iz jedne serije koju Brazilci pripremaju. Serija još nije videla svetlost dana, a pominje se da je ta scena zabranjena i da navodno neće ući u program.

Nikome nije jasno kako je ovaj snimak uopšte dospeo u javnost, ali sigurno je da među producentima vlada panika. Kao i kod Brune...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA