"Nike" i Lebron Džejms otvaraju NBA košarkašku sezonu sa kampanjom "COME OUT OF NOWHERE"!

Neki od najboljih košarkaša današnjice ušli su u novu NBA sezonu u Najk "Battle Grey" patikama

  • 0

Prošle godine desilo se nemoguće. Hrabri šutevi i neverovatno zaustavljanje protivnika doveli su NBA klub Klivlend Kavalirs do neočekivanog ostvarenja sna. Iznenadna završnica prošlog prvenstva uvela nas je u novu sezonu u kojoj se očekuje da će se “pojaviti niotkuda“ neki novi potcenjeni tim, i osvojiti titulu. Nike proizvodi koji pružaju podršku kampanji "Come out of nowhere" su patike iz specijalne serije "Battle Grey".

"Battle Grey" predstavlja bitku svakog sportiste koji se bori između osvetljene pozornice potencijala i tame anonimnosti. Siva boja simbolizuje početak od "nule" - novu priliku da se nadmaše sve prepreke i pokaže predanost cilju.

Foto: Promo Foto: Promo

Neki od najboljih košarkaša današnjice ušli su u novu NBA sezonu u Najk "Battle Grey" patikama. Lebron Džejms i Kajri Erving nosili su "Soldier 10" i "KYRIE 2" modele, sa posebnim zlatnim hajlajtovima evocirajući pobedničku sezonu 2015/16. Pored njih, ostali članovi Najki košarkaške porodice – uključujući Entonija Dejvisa, Drejmonda Grina, Pola Džordža i ostale – takođe su započeli svoju novu sezonu u bojama "Battle Grey" noseći odgovarajuću model patike.

"Battle Grey" Pack, koji uključuje "KD9", "KYRIE 2" i "Soldier 10" globalno je dostupan od subote, 29. oktobra. U Beogradu, ovi modeli se mogu naći u Nike Shop-u u SC UŠĆE.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA