≫ 

Bruka u Crnoj Gori: Rukometaš sa tabadžijama oterao srpskog trenera sa mesta selektora?!

Trojica momaka, među kojima i igrač koga Obradović nije pozvao u tim za mečeve sa Švedskom i Rusijom, upali na trening i prekinuli red ekipe našeg trenera

  • 10

Bura u rukometnoj reprezentaciji Crne Gore!

Na poslednjem treningu ekipe koju predvodi Srbin Ljubomir Obradović, došlo je do incidenta posle kojeg je bivši selektor našeg nacionalnog tima podneo ostavku, pišu crnogorski mediji.

Naime, trening su prekinula trojica momaka na inicijativu jednog od njih Stevana Vujovića, potencijalnog reprezentativca koga Obradović nije zvao za dvomeč protiv Švedske i Rusije, što je ovome bio povod da nasilno upadne na trening i, zajedno sa bratom bivšeg reprezentativca Vukana Lipovine i još jednim momkom, prekine rad Obradovićevog tima.

Obradović, koji je funkciju selektora Crne Gpore preuzeo u martu 2014. godine, nedugo potom obavestio je vođstvo saveza da podnosi neopozivu ostavku.

Posle nezapamćenog incidenta oglasio se rukometni savez Crne Gore saopštenjem, koje integralno prenosimo.

Rukometni savez Crne Gore šokiran je postupkom od strane bivšeg reprezentativca Stevana Vujovića, koji je zajedno sa Vukanom Lipovinom i trećom nepoznatom osobom na vandalski način prekinuo trening reprezentacije.

Sve što se dešavalo na večerašnjem treningu, biće procesuirano od nadležnih državnih organa.

Sa žaljenjem konstatujemo, i razumemo da je nakon incidenta selektor Ljubomir Obradović podneo ostavku, jer smo i sami zaprepašćeni postupkom bivšeg reprezentativca, kome se pridružio bivši juniorski reprezentativac Vukan Lipovina (brat Vladana Lipovine), i treće lice koje je nepoznato.

Nećemo dozvoliti da nam igrači smenjuju selektora, a takođe ni ulica neće određivati selektore nacionalnih reprezentacija.

Zahvaljujemo se Miloradu Davidoviću i Petru Kapisodi, koji ce zajedno predvoditi reprezentaciju u dvomeču sa Švedskom i Rusijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    2. novembar 2016 | 13:53

    CG zemlja kriminalaca. I Srbija nije bolja. Vidi se da smo brataki narod

  • Vladeta

    2. novembar 2016 | 14:25

    Ja bogami pomislih da je Kapisoda zastitio covjeka a ono vidji djavla postade selektor No svejedno i tako i tako ce izgubiti

  • СРБИЈА

    2. novembar 2016 | 13:30

    Већ сте дозволили! Јадни сте да јаднији бити не можете!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA