≫ 

Šampionski mentalitet: Omladinci Čukaričkog melju u Ligi šampiona!

Brđani savladali Rozenborg u gostima rezultatom 1:0

  • 0

Da titula šampiona Srbije prošle sezone nije osvojena slučajno, omladinci Čukaričkog su pokazali partijama u Ligi šampiona!

Posle dvomeča u kom su izbacili Domžale u prvom  kolu, Brđani su u prvom meču 2. kola kvalifikacija savladali Rozenborg u Norveškoj rezultatom 1:0 (0:0).

>>> Fudbaleri Čuke poslali poruku omladinicima koji u Norveškoj igraju LŠ (VIDEO)

Strelac pobedonosnog gola na severu Evrope bio je Stefan Ilić u 76. minutu, na asistenciju kapitena Stefana Šapića. Samo tri minuta pošto je ušao u igru...

Dva minuta nakon gola fudbaleri Rozenborga imali su šansu iz kontre kada je Soli šutirao ka golu Čukaričkog, a je Ćulibrk dobro intervenisao.

A video posted by FK Cukaricki (@fkcukaricki) on

Ekipa Čuke je bila individualno bolja od domaćina tokom celog meča, dok su Norvežani igrli oštrije. Prvo poluvreme završeno je bez golova i prvu priliku na utakmici imali su Brđani u 10. minutu, ali je šut završio preko gola.

Domaćini su pripretili u 33. minutu kad se u gužvi nakon izvedenog kornera nije najbolje snašao Vinje i odbrana Brđana je otklonila opasnost. U 42. minutu Šarić je sa oko 18 metara oprobao šut, ali je lopta otišla preko gola.

U 56. minutu odlično je centrirao Mehmedović, a Šapić je udario loptu glavom i završila je pored gola. Napadi Čuke realizovani su 20 minuta kasnije, jedinim golom na utakmici.

Revanš je na programu 23. novembra na Banovom Brdu, a pobednik dvomeča će igrati plej-of Lige šampiona.

Rozenborg: Lund - Volker, Tromsdal,  Retam, Negem - Skarsem (od 80. Gran), Vinje, Nordskag (od 62. Botem) - Soli, Solbaken, Erlein.

Čuкarički: Ćulibrk - Radić, Mašović, M. Ilić, Zorić - Šapić (od 90+6. Preljević) - Veličković, Mehmedović (od 90+1. Đorđević), Milojević, Jovanović (od 73. S. Ilić) - Šarić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA