≫ 

Stigao bivši selektor: Borac promenio trenera pred meč sa Zvezdom!

Zebre će u nastavku šampionata voditi Mladen Dodić

  • 0

Fudbalski klub Borac iz Čacka smenio je  trenera Ljubišu Dmitrovića i na mesto stručnog štaba postavio iskusnog stručnjaka Mladena Dodića.

Nekadašnjeg selektora mlade reprezentacije Srbije očekuje težak zadatak i borba za opstanak u Superligi.

- Siguran da možemo da napravimo pomak u rezultatu. Poznajem odlično ligu i daću sve od sebe da izvučem maksimum iz ekipe. Očekujem podršku od svih kako bismo napravili uspeh, jer ko nije spreman za borbu, nije mu ni mesto u Borcu - rekao je Dodić na zvaničnoj promociji.

Sportski direktor Čacana Slobodan Ilić istakao je da je Uprava, nakon samo jedne pobede, osam osvojenih bodova u prvih 14 kola i poslednjeg mesta na tabeli, morala da reaguje.

Printskrin: youtube/soskanal Printskrin: youtube/soskanal

- Imali smo korektnu saradnju sa Dmitrovićem, koji će uvek ostati čovek Borca, ali morali smo da napravimo promenu. Dodić je čovek sa velikim iskustvom i siguran sam da će ovo biti uspešan nastavak njegove karijere - naglasio je Ilić.

Direktor kluba Ivan Stevanović takođe se zahvalio Dmitroviću, posebno na hrabrosti, jer je preuzeo ekipu u teškom trenutku, ali i izrazio zadovoljstvo što će sada sarađivati sa novim šefom stručnog štaba.

Dodić je kao šef stručnog štaba radio u Napretku, Javoru, Jagodini i Novom Pazaru, a rival na debiju na klupi Borca, biće mu najteži mogući - šampion i lider Crvena zvezda.

(Telegraf.rs7Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA