Mesija nije napao igrač Sitija: Sramotna uvreda trenera izvela Barsinu zvezdu iz takta!

Fudbaler Barselone nije mogao da ne odreaguje posle vređenja

  • 3

Bes Lionela Mesija posle poraza u Ligi šampiona od Mančester Sitija (3:1) nije bio upućen Fernandinju, već pomoćnom treneru "građana", Mikelu Arteti.

Fudbaler Barselone je vikao ispred svlačionice nakon što mu se Španac obratio "šta čekaš ti, idi presvlači se, go***u jedan!"

Španska TV stanica "Le Seksta" dalje prenosi da je na to Mesi odgovorio: Idiote, dođi ovamo, nemoj sad da bežiš!

Arteta (34) je u karijeri poptisao za Barselonu, ali nikad nije nastupio za prvi tim. Igračku karijeru je završio posle pet godina provedenih u Arsenalu, a prve trenerske korake pravio je sa Pepom Gvardiolom u Barsleoni.

Ujedno, spekuliše se da sje celu stvar smirio Serhio Aguero, igrač Sitija i Mesijev saigrač iz reprezentacije Argentine.

- Nikad niste srećni kada izgubite. Video sam ga kod svlačionica, osećao se loše. Znam ga dovoljno dobro da mogu da prepoznam kad je dobro, a kad loše. Nije bilo ništa ozbiljno. Čio sam nešto, ali ne znam šta se tačno desilo. Morate da pokažete poštovanje prema onome ko je izugbio. Leo nije želeo da razgovara, i ja to poštujem - rekao je Aguero.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA