Zbog ovoga je Borusija veliki klub: Otkriven razlog zašto je suspendovala svoju najveću zvezdu!

Nemac ne prašta čak ni najboljima, red uvek mora da se zna

  • 0

Borusija Dortmund je savladala Sporting iz Lisabona na svom terenu sa 1:0 u 4. kolu Lige šampiona i tako obezbedila plasman u narednu rundu. Milioneri su igrali bez prve zvezde svoje ekipe i najboljeg strelca, Pjera Emerika Obamejanga, koji je suspendovan uoči utakmice.

- Bilo je veoma teško bez njega. Ali, nisam imao izbora. Odluka je doneta u utorak posle podne. Vratiće se na sledećoj utakmici - rekao je trener Tomas Tuhel posle utakmice.

Mediji su odmah počeli sa spekulacijama zašto je najbolji strelac Borusije suspendovan od strane kluba. Prvobitno se mislilo da je to zbog želje za transferom, jer ga žele mnogi velikani evropski klubovi, među kojima je i Real Madrid.

Ipak, to nije razlog suspenzije, već neprofesionalno ponašanje Gabonca. On je bio na žurci u Milanu u ponedeljak, samo dva dana pred utakmicu sa Sportingom u ligi šampiona.

To još uvek nije potvrđen razlog, a kao jedna od mogućnosti pominje se i da je navodno telefonirao tokom sastanka ekipe pred utakmicu. Predsednik kluba odmah je podržao trenera i stao iza njegove odluke da suspenduje najveću zvezdu ekipe.

Kako god bilo, Borusija je pokazala da je veliki klub i da sa Nemcima nema šale i da se nikome ne popušta, makar bio i najveća zvezda u ekipi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA