Da li je opisom u biografiji Jaka Blažič već naručio pesmu kod Delija? (FOTO)

Slovenac se vraća u Beograd, ali ovoga puta će biti na protivničkoj strani

  • 2

Jaka Blažič je tokom dve sezone u Zvezdi prirastao navijačima za srce kao retko košarkaš. Iako je formalno stranac, pošto je iz Slovenije, malo ko ga je tako gledao dok je nosio dres crveno-belih. Zbog srčanosti, borbenosti i energije kojom je igrao, bio je miljenik Delija.

>>> Blažič zapretio Zvezdi pred dolazak u Beograd

Naročito je bio ''naložen'' za velike mečeve i derbije protiv Partizana, u kojima je bio posebno borben. Nije delovao kao običan hladni Slovenac, već je bio potpuna suprotnost. Kada je temperament u pitanju, bio je prava balkanska vatra.

Iako će u Areni u petak igrati protiv Zvezde, nema sumnje da će mu navijači prirediti toplu dobrodošlicu. Blažić je i po odlasku iz Beograda ostao privržen timu sa Malog Kalemegdana.

Printskrin: Twitter.com/twitter.com/JakaBlazic Printskrin: Twitter.com/twitter.com/JakaBlazic

Često komentariše na društvenim mrežama uspehe crveno-belih, i dalje je u kontaktu sa nekadašnjim saigračima, a u opisu profila na Tviteru stoji mu da je košarkaš Baskonije i stihovi poznate pesme Delija - ''Sever celi sada se veseli''.

Da li će ga Delije dočekati upravo tom pesmom kada u petak kroči na parket Arene u 5. kolu Evrolige?

Utakmica je na programu od 19 časova u petak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA