≫ 

Užasni teren i igra, ali je Sikimić iščupao pobedu Zvezde u Čačku! (VIDEO)

Duel dve crveno-bele ekipe u Čačku

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Borac u Čačku sa 1:0, u 15. kolu Super Lige Srbije.

Zvezda će posle dugo vremena startovati sa dva špica, pošto su  u ofanzivi Sikimić i Orlandić. Ideja crveno-belih je da preko visokih napadača razbiju bunker po lošem terenu u Čačku, a domaćini praktično nemaju šta da izgube, poslednji su na tabeli i daleko su od forme koja ih je prošle godine krasila.

>>>Pred meč Borac - Zvezda otkrivena spomen ploča za ubijenog Deliju (FOTO)

>>>ŠEST POJAČANJA ZA TITULU: Ovo su fudbaleri koje bi Zvezda mogla da dovede na zimu!

>>>UEFA GA POHVALILA: Ovo je razlog zašto Mažić nije dao karton Ibrahimoviću!

Borac - Crvena zvezda 0:1

(Sikimić 72)

Stadion: Kraj Morave Gledalaca: 4.000 Sudija: Milorad Mažić

Borac: Aleksić, Tanasin, Maslać, Drašković, Kostić, Maričić, Delić, Jovanović (od 76. Stanković) , Zoćević, Tijago, Mihajlović (od 70. Anđelković)

Crvena zvezda: Manojlović, Petković, Rendulić, Le Talek, Anđelković, Donald, Poletanović, Ruiz (od 68. Srnić), Plavšić, Sikimić, Orlandić (od 68. Vijeira)

Nije se proslavila Zvezda na gostovanju u Čačku, iako je posle dužeg vremenskog perioda napala sa dva špica, Orlandićem i Sikimićem. Domaćini su se opredelili za defanzivu, ni kontre nisu bile opasne za Manojlovića, dok je inicijativa gostiju dugo bila jalova.

Orlandić je samo posle kornera pogodio prečku, pored toga se dobro ispromašivao u prvom poluvremenu, dok je Srđan Plavšić podbacio i pokazao da je daleko od prošlosezonske forme. Milorad Mažić zbog lošeg terena i slabog tempa nije imao mnogo posla, a u drugom poluvremenu, Božović je rešio da reaguje izmenama u 66. minutu.

Uveo je Vijeiru i Srnića, koji je bio pun pogodak. Munjevito je prošao po desnoj strani u 72. minutu i dodao Sikimiću na peterac za čist zicer i 0:1, što je bilo dovoljno crveno-belima za ceo plen. Sikimić je imao i priliku za novi pogodak, ali se nije proslavio sa samo sedam metara.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    5. novembar 2016 | 19:17

    Interesantno kako se po vama novinarima Zvezda uvek izvuce. Te jedva 3-0. Te sad 1-0. A Partizan konstantno briljira. Da covek pomisli da ste ovde svi Grobari

  • Matori

    5. novembar 2016 | 17:54

    Pa desice sem Ili autogol Borca ili penal za botove

  • Perica

    5. novembar 2016 | 22:30

    Jos jedna"teska"prijateljska utakmica, smejurija ste cigisi.:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA