≫ 

Kaznite ga i on postaje zver: Obamejang se vratio i dao četiri gola za 40 minuta! (VIDEO)

Nesvakidašnji "rafal" Gabonca koji se ponovo našao u timu posle suspenzije od strane kluba

  • 0

Izgleda da je disciplinska mera Borusije prema najboljem igraču tog tima Pjeru-Emeriku Obamejangu probudila ono najbolje u njemu.

>>> Zbog ovoga je Borusija veliki klub: Otkriven razlog zašto je suspendovala svoju najveću zvezdu!

Gabonac je "eksplodirao" po povratku na teren u meču 10. kola Bunedlige protiv Hamburgera postigavši četiri gola za četrdesetak minuta u pobedi ekipe Tomasa Tuhela od 5:2 (3:0)!

Podsetimo, klub je nedavno kaznio Obamejanga, jer je ovaj "skoknuo" do Milana na žurku, pa napadač nije konkurisao za meč Lige šampiona protiv Sportinga.

Po po povratku u tim demonstrirao je golgeterski instinkt ubice - u roku od 4. do 48. minuta sam je do vrha napunio mrežu HSV-a!

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Prvi gol bio je rutina za Gabonca, koji je u toj situaciji odbijenu loptu poslao u prazan gol. Nebranjena mreža ukazala mu se i u akciji koja je prethodila drugom golu, posle kiksa defanzivca domaćeg tima - još jedna rutina za Obamejanga.

Kod preostala dva gola morao je sam više da se potrudi, ali i to je za igrača takvog kalibra savršena lakoća.

Het-trik golgeter Borusije upisao je u finišu poluvremena kada je još jednom iskoristio grešku tragične poslednje linije protivnika, došao do kaznenog prostora i odatle preciznim udarcem po zemlji savladao golmana tima iz najveće nemačke luke.

Konačno, svoj golgeterski opus na "Volksparkstadionu" Obamejang je zaokružio početkom drugog poluvremena, još jednim hirurški preciznim "hicem" po zemlji - u donji dalji ugao gola Hamburgera.

Ni to nije bilo sve od ovog ofanzivca prve klase. U 76. minutu asistirao je Dembeleu, a ovaj dotukao potpuno razbijenu četu ekipe za koju je nije igrao srpski reprezentativac Filip Kostić koji je meč presedeo na klupi.

Savršen dan Obamejanga i Borusije upotpunila je vest iz Minhena gde je Bajern odigrao nerešeno (1:1) sa najprijatnijim iznenađenjem sezone Hofenhajmom.

Gabonac je sada lider na listi strelaca sa 12 golova.

Bundesliga 10. kolo

Petak

Herta - Borusija M. 3:0

Subota

Bajern - Hofenhajm 1:1

Bajer - Darmštat 3:2

Hamburger - Borusija D. 2:5

Ingolštat - Augzburg 0:2

Frajburg - Volfsburg 0:3

Ajntraht - Keln 18:30

Nedelja

Lajpcig - Majnc 15:30

Šalke - Verder 17:30

TABELA: Bajern 24, Lajpcig 21, Hofenhajm 20, Herta 20, Borusija D, Keln 18...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA