≫ 

Muk u Mančesteru: Siti ostao bez pobede u 91. minutu! (VIDEO)

Ni 25 udarca ka golu protivnika nisu bila dovoljna "građanima" da pobede Midlzbro

  • 1

Posle veličanstvene pobede nad Barselonom u Ligi šampiona u večeri punoj jakih emocija za svagog navijača Manečster sitija, u subotu, protiv Midlzbroa - muk i neverica!

>>> Siti se osvetio Barsi, Srbin primio tri gola od Arsenala! (FOTO) (VIDEO)

"Građani" su pred svojim navijačima odigrali "mršavih" 1:1 protiv tima Aitora Karanake, i to kako: porimili su gol u 91. minutu.

Junak gostiju zove se Marten De Ron koji je u nadoknadi vremena postigao gol za bod veliki "kao kuća" za svoj tim, kome se malo ko nadao na terenu velikog favorita i lidera na tabeli.

Siti bi naredno kolo mogao da dočekao kao četvrti ukoliko prvi pratioci Arsenal, Čelsi i Liverpul zabeleže pobede.

Strelac za Siti bio je Serhio Aguero na asistenciju De Brujnea u finišu prvog poluvremena, i to je Argentincu bio 150. gol u dresu "neboplavog" Mančestera. Međutim, Aguero nije završio započeti posao - nije umeo da zada završni udarac protivniku, a imao je šanse da ih nokautira, i to se "građanima" obilo o glavu.

O dominaciji domaćeg tima najbolje svedoči podatak da je uputio čak 25 udaraca ka golu proitvnika, od toga sedam u okvir, naspram pet gostiju. I posed lopte bio je "debelo" na strani Pepovog tima, ali sve to ne važi kada ne postoji ideja da se lopta stavi na pravo mesto.

- Ovo je ludo. U prvom poluivremenu jedva da smo pipnuli loptu, ali smo u drugom bili bolji ja mislim i pokazali da smo dobar tim - sijao je od sreće strelac gola za goste, Holanđanin De Ron.

- Imali smo neke šanse u nastavku, a onda, na kraju - ne znam o čemu sam razmišljao u tom trenutku - samo sam dotrčao u šesnaesterac i pogodio. Neverovatno! Borili smo se kao lavovi i ovo je za nas neverovatan bod - dodao je De Ron.

Premijer liga 11. kolo

Bornmut - Sanderlend 1:2

Barnli - Kristal Palas 3:2

Mančester Siti - Midlzbro 1:1

Vest Hem - Stouk 1:1

Čelsi - Everton 18:30

Nedelja

Arsenal - Totenhem 13

Hal - Sautempton 15:15

Liverpul - Votford 15:15

Svonsi - Mančester junajted 16

Lester - VBA 17:30

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA