≫ 

Mouče izludeo Delije: Dok su igrači grizli za pobedu u blatu, Argentinac uživao u Parizu

Delije revoltirane Argentincem, koji se pokazao kao promašaj na Marakani

  • 9

Fudbaler Crvene zvezde Pablo Mouče sve je dalje od prvog tima, a tokom meča sa Borcem, razbesneo je navijače fotografijom iz Pariza.

Argentinac se opuštao sa suprugom u Francuskoj dok su se izabranici Miodraga Božovića mučili u čačanskom blatu da slome Borac, što je bilo dovoljno za seriju uvredljivih komentara.

>>>Mihajlović posle "petarde": Mi smo razjareni bik!

>>>Ludnica u 7. ligi Srbije: Upoznajte klub u kom igrači prvi pale baklje uz "Vidovdan" (VIDEO)

>>>Stotine Čačana sa Delijama odalo počast ubijenom navijaču Zvezde (VIDEO)

Sve je izvesnije da će Mouče na zimu napustiti klub iz Ljutice Bogdana, ali je navijače iziritiralo što pokazuje da ga uopšte nije briga za dešavanja na terenu. Nedavno je Mouče učinio nešto slično, objavio je fotografiju dok se opuštao kod kuće sa suprugom u toku večitog derbija sa Partizanom. Usledila su izvinjenja Delijama, ali očigledno je da Mouče nije učio iz sopstvenih grešaka.

A photo posted by mouche7 (@mouche7) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    6. novembar 2016 | 11:40

    Pustite vise coveka, nije on trazio Zvezdu nego je Zvezda trazila njega. Nije ni prvi ni poslednji igrac koji se nije snasao u nasem propalom fudbalu. Bolje pisite malo vise o tome ko stoji iza Terzica i Bozovica.

  • Ivan

    6. novembar 2016 | 11:25

    Kakve je on i koje delije izludeo??? Znate kako me boli za njega, gde je i sta radi. Pa valjda je bolje da bude sto dalje od Srbije i dace Bog da se ni ne vraca vise. Ne moze on da izludi normalne delije, moze one fb navijace i eventualno osnovce.

  • Alex

    6. novembar 2016 | 12:00

    Ljudi, stavio toliko slika sa Zvezdom na Instagram i neko ga napada. Nije on ostavio Zvezdu, vec Zvezda njega. Treba adaptacija, dok su ga nasi doveli iz aviona da odmah uvede Zvezdu u LS. Budimo realni i jos ga napadaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA